Co-ouderschap

Co-ouderschap - Y. Nagel | Stml-tunisie.org

...ijft ook na een echtscheiding gewoon doorlopen ook zonder dat er sprake is van co-ouderschap ... Mag de moeder het co-ouderschap weigeren ... ... . Co-ouderschap. Bij een scheiding zijn de ouders verplicht de kosten te betalen van de verzorging en opvoeding van de kinderen. Bij co-ouderschap zijn de kinderen afwisselend bij de ene en de andere ouder. Kosten verdelen. Bij co-ouderschap is het belangrijk dat u van tevoren afspreekt welke kosten u verdeelt en welke niet. Co-ouderschap heeft invloed op uw huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. ... Co ouderschap - 4 definities - Encyclo ... . Co-ouderschap heeft invloed op uw huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Bekijk wat u per toeslag moet regelen als u co-ouder wordt. Co-ouderschap is zeker niet in iedere situatie geschikt. Hier ook de nadelen van co-ouderschap op een rijtje: Er is veel contact tussen de ouders. Dit is alleen verstandig als jullie goed met elkaar kunnen overleggen. Het kan lastig zijn om een co-ouderschap te combineren met je werk. België. Sedert de wet van 1995 is co-ouderschap bij echtscheiding de regel. Voor 1995 werd door de rechter het "hoederecht" over de kinderen aan een van beide ouders toegekend, de ander had in de regel "bezoekrecht".Bij co-ouderschap blijven beide ouders verantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen en nemen samen belangrijke beslissingen zoals de keuze van de school, medische ... Alimentatie bij co-ouderschap. Ouders maken bij co-ouderschap evenveel kosten voor de verzorging en de opvoeding van hun kinderen. U hoeft daarom geen kinderalimentatie af te spreken. Verdient een...

INFORMATIE

AUTEUR
Y. Nagel
DIMENSIE
9,30 MB
BESTANDSNAAM
Co-ouderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe maak je van co-oudersdhap een Succes?Met een goed geregeld co-ouderschap krijgen beide ouders de kans om evenveel aandacht en zorg aan hun kinderen te geven, en tegelijkertijd hun eigen leven opnieuw op te bouwen na een scheiding.Yoeke Nagel is zelf enthousiast co-moeder. Beroepsmatig sprak ze met talloze co-ouders en -kinderen die ding heel duidelijk maken: co-ouderschap is bijna altijd de beste keuze om het ouderschap na een scheiding vorm te geven.Wie voor co-ouderschap kiest, vergroot de kans dat de kinderen volop kunnen blijven genieten van de bijzondere kwaliteiten van beide ouders, ook als de relatie tussen hen is veranderd in een intensief samenwerkingsverband rond een gezamenlijk doel: het liefdevol begeleiden van de kinderen.Yoeke Nagel illustreert haar boek met ervaringsverhalen, maar geeft ook veel praktische adviezen om het co-ouderschap serieus vorm te geven op de manier die past bij je eigen unieke situatie.

Wil je het boek lezen?Co-ouderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Y. Nagel. Lezen Co-ouderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN