20 X Logeren En Citytrippen In Belgie

20 X Logeren En Citytrippen In Belgie - D. Moor | Stml-tunisie.org

...ns 2 restauranttips en zijn er 2 thematische stadswandelingen gepubliceerd ... Citytrippen on a budget - Flair.be ... . In "20x logeren en citytrippen in België" krijg je 20 bijzondere logeeradressen in 10 steden, waaronder 3 in Wallonië. Per stad krijg je minimaal nog eens 2 restauranttips en zijn er 2 thematische stadswandelingen gepubliceerd. Deze reisgids bied je dus 10 kant-en-klare weekendjes in België zonder dat je veel opzoekingswerk dient te verrichten. 20xlogeren en fietsen langs water in België bij reisgids-kopen.nl. De o ... 20x logeren & citytrippen in België (Book, 2008) [WorldCat ... ... . 20xlogeren en fietsen langs water in België bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist. 20xlogeren en fietsen langs water in België, 20 x gidsen | Boeken.com Logeren als een local. Boek eens een appartement, veel goedkoper: check waytostay.com. Psstt: online boeken = safer dan safe. 72% van de Belgen boekt zelfs al online. Betaal je met je Belfius MasterCard, dan geniet je een bescherming van je aankopen tegen ongevalschade en diefstal. Prepaidkaart 2.0. We love de MasterCard ­Prepaid van Belfius ......

INFORMATIE

AUTEUR
D. Moor
DIMENSIE
12,36 MB
BESTANDSNAAM
20 X Logeren En Citytrippen In Belgie.pdf

OMSCHRIJVING

Beleef twintig boeiende thema's in tien steden in Vlaanderen en Wallonië. Wandel door de stad en ontdek weinig bekende plekjes of bijzondere invalshoeken. En dankzij zorgvuldig geselecteerde verblijfadressen en restaurants maak je van je uitstap een heuse citytrip.Dirk De Moor, toerismeauteur, verkende diverse steden in België en sprak er met gidsen, kenners en buitenbeentjes. Sarie Van den Bossche wandelde mee en maakte foto's. Het resultaat? Twee thematische wandelingen per stad. Wat denk je bijvoorbeeld van ambachtelijke chocolade proeven, art nouveau bewonderen of stappen met schrijvers? Liever rococohuizen ontdekken of spitten in geschiedenis? Het kan allemaal. Volop ideeën dus om van een citytrip in België te genieten.Erwin De Decker, expert in de wereld van de hotellerie, stelt in deze gids een persoonlijke keuze voor van 20 heerlijke overnachtingsadressen in België. Van een betaalbaar luxehotel in een voormalig klooster tot een originele overnachting op een binnenschip uit de jaren '30. De adressen worden telkens per twee gebundeld in 10 boeiende steden.

Wil je het boek lezen?20 X Logeren En Citytrippen In Belgie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Moor. Lezen 20 X Logeren En Citytrippen In Belgie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN