Gekidnapt

Gekidnapt - Hoag | Stml-tunisie.org

...napt : Onvoltooid tegenwoordige tijd (ott) ik kidnap jij kidnapt hij kidnapt wij kidnappen jullie kidnappen zij kidnappen : Voltooid tegenwoordige tijd (vtt) ik heb gekidnapt jij hebt gekidnapt hij heeft gekidnapt wij hebben gekidnapt jullie hebben gekidnapt zij hebben gekidnapt : 1) onder dwang meenemen naar geheime plaats vb: het kind werd gekidnapt en later weer vrijgelaten Synoniem: ontvoeren (2) kidnappen werkw ... BLOEDLINK - Officiële NL trailer - YouTube ... .Uitspraak:&... Gekidnapt (Paperback). Wanneer Hannah Garrison te laat aankomt bij het ijsstadion van Deer Lake, een dorpje in Minnesota, om haar zoontje Joshua op te... Klik 'Toestaan' om "Gekidnapt door piraten" te spelen! K ... Bas stak jarenlang drie joints per dag op: 'Ik kan het ... ... .Uitspraak:&... Gekidnapt (Paperback). Wanneer Hannah Garrison te laat aankomt bij het ijsstadion van Deer Lake, een dorpje in Minnesota, om haar zoontje Joshua op te... Klik 'Toestaan' om "Gekidnapt door piraten" te spelen! K...

INFORMATIE

AUTEUR
Hoag
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Gekidnapt.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Hannah Garrison te laat aankomt bij het ijsstadion van Deer Lake, een dorpje in Minnesota, om haar zoontje Joshua op te halen, is hij spoorloos verdwenen. Wel vindt ze een briefje met een cryptische boodschap. Voor Hannah en haar echtgenoot begint een ware nachtmerrie, -en de schuldgevoelens en verwijten zetten hun huwelijk onder zware druk. Ondertussen organiseren FBI-agente Megan O'Malley, wier eerste zaak dit is, en de plaatselijke politieman Mitch Holt een zoektocht. Megan moet het echter niet alleen opnemen tegen een wrede kidnapper en mogelijk moordenaar, maar ook tegen de vooroordelen van de dorpsbewoners. Gekidnapt is een indrukwekkend verhaal over hoop en wanhoop, liefde en vertrouwen.'Een verhaal dat je niet loslaat tot de ijzingwekkende ontknoping. 'Phillip Margolin'Een zenuwslopende, explosieve roman (...) spanning van het hoogste niveau. 'Michael Palmer'Een overtuigende whodunit met een fikse dosis romantiek. 'Kirkus Reviews'Hoag is een meester in het genre.' Publishers WeeklyTami Hoag woont in Minnesota. Haar romans zijn wereldwijd een enorm succes en werden verfilmd voor televisie. In Nederland verscheen onder meer Verloren onschuld.

Wil je het boek lezen?Gekidnapt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hoag. Lezen Gekidnapt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN