De Onhuwbaren

De Onhuwbaren - Willem Melchior | Stml-tunisie.org

...ven en worstelt met zijn tegenstrijdige gevoelens voor Sander ... De onhuwbaren tweedehands kopen - €6.5 | Books in Belgium ... . Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Melchior, Willem. Omslagontwerp Annemarie van Pruyssen - De Onhuwbaren De Onhuwbaren - Willem Melchior (2000) mijn stem. 3,70 (5) 5 stemmen . Nederlands Romantiek / Psychologisch . 369 pagina's Eerste druk: Atlas, Amsterdam (Nederland) Lodewijk Thijssen, student in ... De Onhuwbaren - Willem Melchior (onbekende) (€ 7,99) De Onhuwbaren - Willem Melchior (2000) mijn stem. 3,70 (5) 5 stemmen . Nederlands Romantiek / Psychologisch . ... De onhuwbaren (Book, 2000) [WorldCat.org] ... . 3,70 (5) 5 stemmen . Nederlands Romantiek / Psychologisch . 369 pagina's Eerste druk: Atlas, Amsterdam (Nederland) Lodewijk Thijssen, student ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Melchior, W. - De onhuwbaren Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Get this from a library! De onhuwbaren. [Willem Melchior] -- Roman over de vergankelijkheid van de eerste, alomvattende hartstocht van een homo-jongen. De studerende, onpraktische Lodewijk twijfelt aan de zin van zijn studie. Hij verlangt naar een actief leven ... De onhuwbaren stelt vooral de vraag wat dat `echte leven' van de jonge helden waard is. Het getuigt van een bewonderenswaardige overgave aan de dingen, aan ontbering en genot. De onhuwbaren. Uitgever Atlas, Amsterdam [etc.] Verschenen 2000 ISBN 904500190X Kenmerken 367 pagina's, 23 cm. Recensies. We hebben 9 recensie(s) voor je gevonden op LiteRom.nl. Je kunt LiteRom bekijken via de computers in je lokale Biblio­theek. Met je biblio­theek­pas kun je ook thuis inloggen. De onhuwb...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Melchior
DIMENSIE
10,45 MB
BESTANDSNAAM
De Onhuwbaren.pdf

OMSCHRIJVING

Lodewijk Thijssen, student op kamers in Amsterdam, hunkert ernaar de liefde te leren kennen, die hij zich voorstelt als een overtuigde, wederzijdse en duurzame verliefdheid; vervuld van hooggespannen verwachtingen, betwijfelt hij tegelijkertijd of een dergelijk geluk, waarzonder het leven hem toch de moeite van het leven niet of nauwelijks waard schijnt, in werkelijkheid wel bestaat.Sander van Loon, die als schoolverlater zijn heil buiten de gevestigde orde zoekt, lijkt met zijn jeugd en zijn schoonheid, zijn geestdrift en zijn daadkracht alles te belichamen wat Lodewijk van de liefde verlangt.De onhuwbaren is een bevlogen roman over de kennelijke willekeur waarmee het lot de mensen bij elkaar brengt en dan, na de kortstondige vreugde van het samenzijn, meedogenloos weer uiteendrijft.

Wil je het boek lezen?De Onhuwbaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Melchior. Lezen De Onhuwbaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN