Bijt-ie in je bil!

Bijt-ie in je bil! - Petra Koeleman | Stml-tunisie.org

... een eigentijdse manier zonder te hip of te kinderachtig te zijn ... Bijt 'Ie In Je Bil (De 25 Meest Gezongen Crècheliedjes) by ... ... . Bijt-ie in je Bil 2+ PipaPanda en haar wilde dierenvriendjes komen bij je langs in het theater! Bijt-ie in je Bil! is een muzikaal dierenavontuur van Ageeth de Haan en PipaPanda en haar wilde ... In 'Bijt-ie in je bil!' staan de 25 meest gezongen crècheliedjes. Zo kun je samen met je (klein)kind alle liedjes thuis nog eens zingen. De frisse illustraties bij de liedjes zijn gemaakt door knipkunstenares Geertje Aalders. En de cd met alle 25 liedjes gezongen door Ageeth de Haan maak ... Olifantje In Het Bos - YouTube ... . En de cd met alle 25 liedjes gezongen door Ageeth de Haan maakt het nog leuker! Lees hier de inhoudsbeschrijving en leeftijdsadvies voor bijt-ie in je bil - De 25 meest gezongen crècheliedjes. 25 videos Play all Bijt 'Ie In Je Bil (De 25 Meest Gezongen Crècheliedjes) Ageeth De Haan Zing mee met Juf Roos • Olifantje in het Bos • Liedje - Duration: 1:59. Juf Roos 3,091,856 views In oktober 2009 verscheen het prentenboekje ...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Koeleman
DIMENSIE
12,13 MB
BESTANDSNAAM
Bijt-ie in je bil!.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zingt je (klein)kind op de crèche? Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los¿ De tekst van die eerste regel lukt nog net, maar hoe gaat het verder? En wat probeert je kindje te zingen als het een banaan of appel eet, of als er iemand jarig is?Nu verschijnt Bijt-ie in je bil ¿ de 25 meest gezongen crècheliedjes met cd! De hele top 25 staat erop, gezongen door Ageeth de Haan, bekend om haar prettige, jazzy stem en haar optredens door heel Nederland voor volle zalen peuters. Zij werd onlangs genomineerd voor de Rabobank Cultuur-prijs 2010.

Wil je het boek lezen?Bijt-ie in je bil! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Koeleman. Lezen Bijt-ie in je bil! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN