Kwaad

Kwaad - Elisabeth Mollema | Stml-tunisie.org

...2) Kwaad doen (1) Kwaad gemaakt (1) Kwaad kunnen (1) Kwaad maken (1) Kwaad ondervinden (1) Kwaad toewensen (1) Kwaad vermoeden (2) Kwaad veronderstellend (1) Kwaad wijf (1) Kwaad worden (1) Kwaadaardig (18) Kwaadaardig beoordelaar (1) Kwaadaardig geterg (1) Kwaadaardig gezwel (3) Kwaadaardig ... Het menselijke kwaad | Rozemond | 9789024430703 | Boom ... ... ... Kwaad is eigenlijk hetgeen van boozen en slechten uitgaat. Slecht is eigenlijk effen, verder glad en eenvoudig; hieruit heeft zich de ongunstige beteekenis ontwikkeld, die het thans heeft, n.l. van zedelijk laag staande, of niet ontwikkeld en daardoor wat kwaad en verkeerd is teweegbrengende. Kwaad en slecht worden van zaken en van personen gezegd. Kwaad kan betrekking hebben op: . woede of kwaad zijn, een toestand van ongenoegen.; goed en kwaad in de filosofie, religie en ethie ... Kwaad - Wikipedia ... .l. van zedelijk laag staande, of niet ontwikkeld en daardoor wat kwaad en verkeerd is teweegbrengende. Kwaad en slecht worden van zaken en van personen gezegd. Kwaad kan betrekking hebben op: . woede of kwaad zijn, een toestand van ongenoegen.; goed en kwaad in de filosofie, religie en ethiek.; Schadelijkheid of ongunstigheid. In het Nederlands is er geen apart woord voor deze verschillende betekenissen, maar in veel andere talen wel. Het begrip goed en kwaad verwoordt doorgaans een tegenstelling of spanning die in vele religies, filosofie├źn, mythen en andere verhalen wordt aangetroffen. In de wetenschap worden de begrippen goed en k...

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth Mollema
DIMENSIE
8,59 MB
BESTANDSNAAM
Kwaad.pdf

OMSCHRIJVING

Na een mislukte blind date wacht Ebe Montgomery op een taxi. Als haar tasje uit haar handen wordt gerukt, gaat een man die ook op een taxi wachtte achter de dief aan. Hij botst tegen een bus aan die net om de hoek komt rijden. Dat kan er nu wel bij.Hoewel hij niet gewond lijkt, weet hij niet meer wie hij is. Als er een taxi komt, besluit Ebe de man mee naar huis te nemen, in de hoop dat hij zijn geheugen terugkrijgt.Langzaam herinnert hij zich steeds meer, maar het zijn alleen onsamenhangende feiten. Wie is hij? En is hij zijn geheugen wel echt kwijt of doet hij maar alsof?

Wil je het boek lezen?Kwaad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth Mollema. Lezen Kwaad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN