Baantjer 76 - De Cock en de dode diva

Baantjer 76 - De Cock en de dode diva - Baantjer | Stml-tunisie.org

...romans. De Cock en de dode diva is deel 76 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam ... De Cock en de dode diva (Book, 2015) [WorldCat.org] ... . In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt ... De Cock en de dode diva - Baantjer - (ISBN: 9789026141270 ... ... . Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. De Cock en de dode diva | ISBN 9789026141270 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Cock. Geschreven door Albert Cornelis (Appie) Baantjer in de De Cock-serie; . 1964: De Cock en een strop voor Bobby 1965: De Cock en de wurger op zondag 1965: De Cock en het lijk in de kerstnacht 1967: De Cock en de moord op Anna Bentveld 1967: De Cock en het sombere naakt 1968: De Cock en de dode harlekijn 1969: De Cock en de treurende kater 1970: De Cock en de ontgoochelde dode Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Daar staat ook: "Peter Römers 'De Cock-boeken" zijn geheel in de geest en de stijl van A.C. Baantjer, de in 2010 overleden meester zelf, en worden geprezen om de authentieke verhalen.' De Cock en de dode diva gaat over de dood van Lou Montaigne, oftewel Louise van den Berg, of eigenlijk Louise Polderman, want ze hertrouwde met Rob Polderman. the [Epub] De Cock En De Dode Diva Baantjer Book 76 is one record that we essentially recommend you to read, to acquire more solutions in solving this problem. A referred will be fixed to acquire the correct ways of how you make the agreement of the situation. As what we refer, [PDF] De Cock En De Dode Diva Baantjer Book 76 has several motives ... 'De Cock en de dode diva' is deel 76 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze...

INFORMATIE

AUTEUR
Baantjer
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
Baantjer 76 - De Cock en de dode diva.pdf

OMSCHRIJVING

Baantjer 76. De Cock en de dode diva. In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Een bezorgde Buitendam stuurt De Cock erop af. De oude rechercheur vraagt zich af waar iedereen zich toch zo druk over maakt, maar dan blijkt dat zowel de huisarts als de commissaris vroeger door Lou in de liefde zijn ingewijd. De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten, die allemaal zo hun redenen hadden om van de diva verlost te zijn. En allen doen zij enorm hun best om De Cock een sluitend alibi te verstrekken.

Wil je het boek lezen?Baantjer 76 - De Cock en de dode diva in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Baantjer. Lezen Baantjer 76 - De Cock en de dode diva Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN