Meer leven met minder

Meer leven met minder - P. Pradervand | Stml-tunisie.org

...even. Wil je die tips in de praktijk brengen? Dat kan via mijn online cursusplatform Money Mind Academy! Waarom is Meer Met Minder in het leven geroepen? Energiebesparing is een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering ... Hoe kun je minder suiker eten? - Diabetes Fonds ... . Door de verbranding van olie, gas en kolen voor de opwekking van energie, komen veel broeikasgassen vrij. Daardoor wordt het broeikaseffect versterkt. Ontspullen, meer leven met minder. Dat is de titel van het nieuwe boek van James Wallman. Een opgeruimd huis geeft je rust en energie. Terwijl een huis met rommel je kan verstikken. Heb je ook een… Meer leven met minder wat zijn de prioriteiten in je leven, wat i ... Ontspullen - gelukkiger met minder in zeven stappen | Kerknet ... . Dat is de titel van het nieuwe boek van James Wallman. Een opgeruimd huis geeft je rust en energie. Terwijl een huis met rommel je kan verstikken. Heb je ook een… Meer leven met minder wat zijn de prioriteiten in je leven, wat is overbodige ballast en wat is 'genoeg' Auteur: P. Pradervand. Serie: Ankertjes. Taal: Nederlands 4.0 van de 5. 1 review Delen. Boek omdraaien Inkijkexemplaar. Auteur ... Zooikoorts: Met minder spullen, minder geld en minder vriendschappen voelen mensen zich gelukkiger, blijkt uit onderzoek naar deze eenvoudzoekers. ... Lees ook: We moeten meer l...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Pradervand
DIMENSIE
4,23 MB
BESTANDSNAAM
Meer leven met minder.pdf

OMSCHRIJVING

Is de run op materieel succes werkelijk de sleutel tot geluk? In het Westen kiezen steeds meer mensen bewust voor een eenvoudiger bestaan, waarin overvloed niet automatisch wordt vertaald in materieel bezit, maar op een heel ander niveau gelegen is. Dit heldere en verfrissende boekje legt de basis voor een leven met minder: wat zijn de prioriteiten in je leven, wat is overbodige ballast en wat is 'genoeg'? Het tweede deel vervolgt met praktische tips op het gebied van consumptie, vrije tijd, gezondheid en bewust omgaan met tijd en geld.

Wil je het boek lezen?Meer leven met minder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Pradervand. Lezen Meer leven met minder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN