Lichaam Van Mijn Zusje

Lichaam Van Mijn Zusje - Ibi Kaslik | Stml-tunisie.org

...ouders ook een andere opleiding ... Lichaam van mijn zusje ... Mijn zusjes - Scholieren.com forum ... . Citaat. Op sommige vlakken lijkt het verhaal wat oppervlakkig en vaag. Dit is jammer en komt het verhaal zeker niet ten goede. Giselle is een intelligente studente geneeskunde, die ironisch genoeg niet goed voor zichzelf zorgt. hij kliert vaak mijn jongere broertjes en zusjes, die dan weer gaan gillen. dat is niet echt handig bij het leren. ook de "vrienden" van mijn broertje (die met aperger) en ... Lichaam van mijn zusje van I. Kaslik | Boek en recensies ... ... . ook de "vrienden" van mijn broertje (die met aperger) en zusje maken het er niet makkelijker op: ze hebben ze niet. mijn zusje komt vaak huilend thuis en laatst moest ze naar huis lopen omdat ze haar fietssleutel hadden doorgebroken. Ibi Kaslik Lichaam van mijn zusje. Gedrukt boek . Na de dood van hun vader worstelen twee zusters met hun familiegeschiedenis, persoonlijke relaties en extreme eetstoornissen. Genre Fictie Onderwerpen Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald, Anorexia nervosa, Zussen, Vertaalde literaire roman, novelle ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ibi Kaslik
DIMENSIE
3,90 MB
BESTANDSNAAM
Lichaam Van Mijn Zusje.pdf

OMSCHRIJVING

Giselle is 22 jaar en studeert medicijnen. Haar studie loopt prima, ook al lijdt ze aan anorexia. Totdat ze op een punt belandt waarop het allemaal niet meer vanzelf gaat. De studiedruk wordt haar te veel en de herinneringen aan haar overleden vader, die haar keer op keer afwees, komen weer bovendrijven. Giselle raakt razendsnel de grip op haar leven kwijt. Giselles zusje Holly (14) ziet Giselles toestand verslechteren. Holly doet haar uiterste best om Giselle er weer bovenop te helpen.

Wil je het boek lezen?Lichaam Van Mijn Zusje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ibi Kaslik. Lezen Lichaam Van Mijn Zusje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN