De Mannenfluisteraar

De Mannenfluisteraar - Rick Johnson | Stml-tunisie.org

...t steeds meer internationale bekendheid.Na het Engels, Duits en Italiaans, nu ook een Nederlandstalige editie ... wim de jong | De Volkskrant ... . De coach en schrijfster van dit boek, Gigi Sage, komt op 13 februari naar Amsterdam voor de workshop "Mannenfluisteraar". De Mannenfluisteraar. Auteur: Rick Johnson. Nederlands 208 pagina's. Medema. oktober 2009. Samenvatting. Dames, dit is het! Een handleiding voor de omgang met je echtgenoot, geschreven door een man zelf! De mannenfluisteraar lees je in één adem uit, tegelijk geamuseerd (wat een herkenning) en vertederd (zijn mannen echt zó hulpeloos?), maar ook wel een beetje beschaamd (zijn vrouwen echt zó dominant?). Gun je echtgenoot de man te worden zoals God hem heeft bedoeld. De mannenfluisteraar is een boek van Rick J ... De mannenfluisteraar | De Volkskrant ... . Gun je echtgenoot de man te worden zoals God hem heeft bedoeld. De mannenfluisteraar is een boek van Rick Johnson. Dit boek is geschreven voor vrouwen; het is een handleiding voor het omgaan met hun echtgenoot. Mannenfluisteraar De methode beschreven in het boek 'Hallo Tarzan - Hoe word je een MannenFluisteraar' geniet steeds meer internationale bekendheid. Na het Engels, Duits en Italiaans, nu ook een Nederlandstalige editie. De coach en schrijfster van dit boek, Gigi Sage, komt op 13 februari naar Amsterdam voor de workshop "Mannenfluisteraar". Mannenfluisteraar. De allerleukste columnist van Nederland is zonder twijfel Yvonne Kroonenberg. Al jarenlang staat zij aan de top als het gaat over onderwerpen als mannen, relaties of seks. Als geen ander kent zij de vrouw die de man wil veranderen, en kent ze de man als eeuwig onoplosbaar raadsel. Haar bundles bevatten stuk voor stuk rake typeringen en messcherpe observaties over de manier ... Mannenfluisteraar is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mannenfluisteraar PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mannenfluisteraar Tags mannenfluisteraar. TRULY - MAD...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Johnson
DIMENSIE
12,15 MB
BESTANDSNAAM
De Mannenfluisteraar.pdf

OMSCHRIJVING

Dames, dit is het! Een handleiding voor de omgang met je echtgenoot, geschreven door een man zelf! Rick Johnson legt het ons allemaal uit: 'Hoe communiceer ik zo effectief mogelijk met mijn man (en hoe niet...!)?' Vrouwen praten en praten, mannen niet. Enzovoort! De mannenfluisteraar lees je in één adem uit, tegelijk geamuseerd (wat een herkenning) en vertederd (zijn mannen echt zó hulpeloos?), maar ook wel een beetje beschaamd (zijn vrouwen echt zó dominant?).Gun je echtgenoot de man te worden zoals God hem heeft bedoeld. Neem de aanwijzingen van een insider ter harte en wordt een mannenfluisteraar: een vrouw die bereid is met respect om te gaan met haar man om hem zo te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Je weet niet half hoeveel je voor je man betekent!

Wil je het boek lezen?De Mannenfluisteraar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Johnson. Lezen De Mannenfluisteraar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN