De horoscoop, een energiepatroon

De horoscoop, een energiepatroon - Stephen Arroyo | Stml-tunisie.org

... astrologie en psychologie en hoe astrologie gebruikt kan worden om individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen ... De horoscoop, een energiepatroon door Stephen Arroyo ... . Hij gaat van het astrologische standpunt uit, dat wij ons hierbij zoveel mogelijk op ... De horoscoop, een energiepatroon | ISBN 9789063781705 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Omdat juist de horoscoopvergelijking voor ons sociale bestaan van essentieel belang kan zijn, is 'De horoscoop, een energiepatroon' een goede gids voor iedereen die zijn specifieke plaats en functie in het leven zoekt. Een trefwoordensysteem voor de duiding van de huizen en de elementen maakt het boek handig in gebruik. Bekijk De horo ... bol.com | De horoscoop, een energiepatroon ... . Een trefwoordensysteem voor de duiding van de huizen en de elementen maakt het boek handig in gebruik. Bekijk De horoscoop een energiepatroon en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz.nl Stephen Arroyo De Horoscoop, een Energiepatroon De 4 Elementen, De Planeten en Tekens Prijs: 19,90 Pagina's: 160 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 170 5 De horoscoop, een energiepatroon - De vier elementen, de planeten en de tekens is de titel van het proefschrift waarop de Amerikaanse astroloog Stephen Arroyo afstudeerde in psychologie. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Arroyo, Stephen - De horoscoop, een energiepatroon; de 4 elementen, de planeten en tekens "De Horoscoop, een energiepatroon - de vier elementen, de planeten en tekens" is het proefschrift waarop de Amerikaanse beroepsastroloog en psychotherapeut Stephen Arroyo zijn graad in de psychologie haalde. OMSCHRIJVING. Stephen ArroyoDe Horoscoop, een EnergiepatroonDe 4 Elementen, De Planeten en Tekens Prijs: 19,90 Pagina's: 160 Bindwijze: PaperbackISBN: 978 90 6378 170 5 De horoscoop, een energiepatroon - De vier elementen, de planeten en de tekens is de titel van het proefschrift waarop de Amerikaanse astroloog Stephen Arroyo afstudeerde in psychologie. De horoscoop een energiepatroon astrologie, psychologie en de vier elementen. € 14,95 In winkelwagen Op verlanglijstje 'De vier elementen, de planeten en de tekens' is de titel van het proefschrift waarop de Amerikaanse astroloog Stephen Arroyo afstudeerde in psychologie. Dit boek behandelt het verband ... De horoscoop is een energiepatroon. 08-08-2018. De geboorte geeft een uniek energiepatroon! Planeten in teken en huis drukken dit patroon symbolisch uit. De geboortehoroscoop laat het eigen innerlijke ontwerp zien en ook de mogelijke ontwikkeling. Share. Tweet Stephen Arroyo De Horoscoop, een Energiepatroon De 4 Elementen, De Planeten en Tekens Prijs: 19,90 Pagina's: 160 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 170 5 De horoscoop, een energiepatroon - De vier elementen, de planeten en de tekens is de titel van het proefschrift waarop de Amerikaanse astroloog Stephen Arroyo afstudeerde in psychologie....

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen Arroyo
DIMENSIE
9,72 MB
BESTANDSNAAM
De horoscoop, een energiepatroon.pdf

OMSCHRIJVING

Stephen ArroyoDe Horoscoop, een EnergiepatroonDe 4 Elementen, De Planeten en Tekens Prijs: 19,90 Pagina's: 160 Bindwijze: PaperbackISBN: 978 90 6378 170 5 De horoscoop, een energiepatroon - De vier elementen, de planeten en de tekens is de titel van het proefschrift waarop de Amerikaanse astroloog Stephen Arroyo afstudeerde in psychologie. Dit boek behandelt het verband tussen astrologie en psychologie en hoe astrologie gebruikt kan worden om individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hij gaat van het astrologische standpunt uit, dat wij ons hierbij zoveel mogelijk op de kosmische levenswetten moeten afstemmen. Stephen Arroyo vertaalt de vier elementen - traditionele astrologische basisbegrippen - in vier soorten psychische energie en verklaart dat ieder mens vooral op één van deze vier energieën is afgestemd. Met behulp van de tekens, die hij als universele energiepatronen ziet (vergelijkbaar met de archetypen van C.G. Jung) en de planeten, die hij een regulerende functie toekent, komt Stephen Arroyo tot een haarscherpe, psychologische interpretatie van de horoscoop. Vanuit zijn idee over de elementen, die Stephen Arroyo als doorslaggevende factoren ziet voor een goede horoscoopvergelijking, wordt ook de invloed van de aspecten verklaard. Omdat juist de horoscoopvergelijking voor ons sociale bestaan van essentieel belang kan zijn, is De horoscoop, een energiepatroon een goede gids voor iedereen die zijn specifieke plaats en functie in het leven zoekt. Een trefwoordensysteem voor de duiding van de huizen en de elementen maakt het boek handig in gebruik. De bijlagen 'Astrologie en modern Energieonderzoek' en 'Astrologie en Polariteittherapie' (geneesmethode die gebruik maakt van de energiestroom in de mens) maken het boek extra waardevol en geven ons de mogelijkheid om een genuanceerd standpunt in te nemen ten aanzien van de dagelijkse problematiek van onszelf en anderen.

Wil je het boek lezen?De horoscoop, een energiepatroon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen Arroyo. Lezen De horoscoop, een energiepatroon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN