Als een droom uiteenspat

Als een droom uiteenspat - Ina van der Beek | Stml-tunisie.org

...g te lukken ook als ze trouwt met Gijs-Jan ... Boekenlijsten | Hebban.nl ... . Ze is niet verliefd maar, zo maakt ze zichzelf wijs, wel gelukkig. Totdat op een dag de chauffeur van een gerenommeerde meubelzaak haar nieuwe kast komt bezorgen. Als een droom uiteenspat is een luchtige roman over het verschil tussen je hoofd volgen en je hart volgen, met een prettige humor opgeschreven zoals Ina van der Beek dat als geen ander kan. € 17,50 Niet op voorraad. Lees hier het eerste hoofdstuk; Andere . ... Als een droom uiteenspat eBook door Ina van der Beek ... ... . Lees hier het eerste hoofdstuk; Andere ... Als een droom uiteenspat. oes, de hoofdpersoon in Als een droom uiteenspat van Ina van der Beek, weet al van jongs af aan wat ze wil worden: rijk! En dat lijkt haar nog te lukken ook als ze trouwt met Gijs-Jan. Ze is niet verliefd maar, zo maakt ze zichzelf wijs, wel gelukkig. Totdat op een dag de chauffeur van een gerenommeerde meubelzaak haar nieuwe kast komt bezorgen. Loes, de hoofdpersoon in Als een droom uiteenspat van Ina van der Beek, weet al van jongs af aan wat ze wil worden: rijk! En dat lijkt haar nog te lukken ook als ze trouwt met Gijs-Jan. Ze is niet verliefd maar, zo maakt ze zichzelf wijs, wel gelukkig. Als een droom uiteenspat is een luchtige roman over het verschil tussen je hoofd volgen en je hart volgen, met een prettige humor opgeschreven zoals Ina van der Beek dat als geen ander kan. Onbeperkt lezen met ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ina van der Beek
DIMENSIE
4,81 MB
BESTANDSNAAM
Als een droom uiteenspat.pdf

OMSCHRIJVING

oes, de hoofdpersoon in Als een droom uiteenspat van Ina van der Beek, weet al van jongs af aan wat ze wil worden: rijk! En dat lijkt haar nog te lukken ook als ze trouwt met Gijs-Jan. Ze is niet verliefd maar, zo maakt ze zichzelf wijs, wel gelukkig. Totdat op een dag de chauffeur van een gerenommeerde meubelzaak haar nieuwe kast komt bezorgen. Als een droom uiteenspat is een luchtige roman over het verschil tussen je hoofd volgen en je hart volgen, met een prettige humor opgeschreven zoals Ina van der Beek dat als geen ander kan.

Wil je het boek lezen?Als een droom uiteenspat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ina van der Beek. Lezen Als een droom uiteenspat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN