Winky en het paard van Sinterklaas

Winky en het paard van Sinterklaas - Tamara Bos | Stml-tunisie.org

...orstelling is vanaf 12 november t/m 3 december in de theaters te zien ... Het paard van Sinterklaas (2005) - IMDb ... . Winky, en het paard van Sinterklaas brengt op een leuke en eerlijke wijze de multiculturele samenleving van Nederland in beeld. Een prentenboek op toneel vol thema's herkenbaar voor kinderen en volwassenen. Het jonge Chinese meisje Winky woont al een poosje in Nederland. Haar ouders hebben een Chinees restaurant. Winky mag tot haar grote genoegen Amerigo, het paard van Sinterklaas, verzorgen, dat in de stal van "oom" Siem en "tante" Cor staat.Haar is beloofd dat ze vanaf haar verjaardag paardrijles krijgt, en ... bol.com | Het Paard Van Sinterklaas, Tamara Bos ... ... .Haar is beloofd dat ze vanaf haar verjaardag paardrijles krijgt, en ze veronderstelt dat dat op Amerigo zal zijn. Het doek is gevallen voor 2 prachtige (ja dat vinden wij ;)) eigen producties: De kleine kapitein en Winky en het paard van Sinterklaas.Gelukkig hebben we het decor een 2e leven kunnen geven! Reddingsbrigade Nederland heeft de meerpalen en ducdalven ontvangen, modestraat Monnickendam de pruiken en het wrakhout, basisschool St. Theresia het paard en de stal van Winky en de Sinterklaasvereniging ... Het paard van Sinterklaas is een Nederlandse jeugdfilm uit 2005. In het Engels luidt de titel Winky's Horse. ... De Sint volgt Winky naar het restaurant en heeft daar eerst een gesprek met haar o...

INFORMATIE

AUTEUR
Tamara Bos
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Winky en het paard van Sinterklaas.pdf

OMSCHRIJVING

Het paard van SinterklaasWinky Wong wil maar een ding, en dat is een paard. Maar paarden zijn duur. Ontzettend duur. Van papa en mama hoeft Winky geen paard te verwachten. Maar gelukkig is Sinterklaas er nog! Ze vraagt gewoon een paard aan Sinterklaas. Dan komt alles vanzelf goed... Waar is het paard van Sinterklaas?Als Sinterklaas weer naar Spanje gaat, mag Winky voor zijn paard Amerigo zorgen. Ze wil graag op Amerigo rijden, maar de merrie is te groot voor haar. De maanden gaan voorbij - en dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Winky is alleen op de boerderij als Amerigo ontsnapt! Ze racet op haar fiets de duinen in, maar het paard is verdwenen. Wat nu? Tamara Bos, die eerder de scripts schreef voor Minoes en Pluk van de Petteflet, bewerkte ook haar eigen Winky-boeken tot twee sprankelende films. In deze bundel zijn beide boeken opgenomen.

Wil je het boek lezen?Winky en het paard van Sinterklaas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tamara Bos. Lezen Winky en het paard van Sinterklaas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN