Psychologie voor in bed, op het toilet of in bad

Psychologie voor in bed, op het toilet of in bad - Pieternel Dijkstra | Stml-tunisie.org

...566 Smeekschrift der edelen 1600 Slag bij Nieuwpoort 1628 Piet Heijn verovert de Zilvervloot 1672 Het rampjaar; het land is radeloos, reddeloos en redeloos 1787 Aanhouding van prinses Wilhelmina bij Goejanverwellesluis 1831 Tiendaagse veldtocht ... Pieternel Dijkstra (Author of Psychologie voor in bed,op ... ... ... In Europa voor in bed, op het toilet of in bad komt onder meer aan de orde: *De geschiedenis van Europa *De Europese Unie, bestaande uit 27 landen *De EU, de grootste economie ter wereld *De invloed van de EU op Nederland *De ingewikkelde verhouding tussen de lidstaten *De Eurocrisis, hoe dat zover heeft kunnen komen *De macht van Brussel *De Europese instellingen *De voor- en nadelen voor ... Pieternel Dijkstra is the author of Psychologie voor in bed,op het toilet of in bad (3.08 avg rating, 13 ratings, 3 reviews, published 2013), omgaan met ... ... Psychologie voor in bed, op het toilet of in bad door ... ... ... Pieternel Dijkstra is the author of Psychologie voor in bed,op het toilet of in bad (3.08 avg rating, 13 ratings, 3 reviews, published 2013), omgaan met ......

INFORMATIE

AUTEUR
Pieternel Dijkstra
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
Psychologie voor in bed, op het toilet of in bad.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er in ons brein als we verliefd zijn? En waarom gaat het verliefde gevoel binnen twee jaar altijd weer over? Hoe ontstaat een fobie en hoe kom je er weer vanaf? Wat hebben we tegenwoordig nog aan het gedachtegoed van Sigmund Freud? Waarom laat ons geheugen ons soms in de steek en kunnen we er zelfs van overtuigd raken dat we dingen hebben meegemaakt die nooit zijn gebeurd? Waarom heeft het geen zin om met een rammelende maag naar het museum te gaan? Hoe serieus moeten we resultaten van psychologische tests nemen? Wanneer kunnen we de testscores beter in de vuilnisbak kieperen? Waarom is het belangrijk 'mensen in hokjes te stoppen'?

Wil je het boek lezen?Psychologie voor in bed, op het toilet of in bad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieternel Dijkstra. Lezen Psychologie voor in bed, op het toilet of in bad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN