Koers Zetten En Houden

Koers Zetten En Houden - J.G. Maas | Stml-tunisie.org

...nds Bindwijze Paperback ... 1 Koers zetten, koers houden De bestuurskracht van de gemeente Hardinxveld-Giessendam Bestuur & Management Consultants mei 2006 projectgroep BKO-Alblasserwaard ... Koersen | Robeco.nl ... ... 3 HOOFDSTUK 7 BESTUURSKRACHT Politiek en bestuur Fysieke opgaven Economische opgaven Opgaven in het sociale domein Burgerdienstverlening Financiën Personeel en organisatie 34 ... KOERS ZETTEN, KOERS HOUDEN 3/49 HOOFDSTUK 7 BESTUURSKRACHT 29 7.1 Politiek en bestuur 29 7.2 Fysieke opgaven 30 7.3 Economische opgaven 31 7.4 Opgaven in het sociale domein 32 7.5 Burgerdienstverlening 33 7.6 Financiën 33 7.7 Personeel en organisatie ... Koers zetten, koers houden - PDF ... .1 Politiek en bestuur 29 7.2 Fysieke opgaven 30 7.3 Economische opgaven 31 7.4 Opgaven in het sociale domein 32 7.5 Burgerdienstverlening 33 7.6 Financiën 33 7.7 Personeel en organisatie 34 HOOFDSTUK 8 STRATEGISCHE, TACTISCHE EN OPERATIONELE KWALITEITEN 35 8.1 Strategische ... Koers 1) Baan 2) Belemmerend hulsel 3) Beursnotering 4) Beursprijs 5) Beursprijs van geld 6) Beursterm 7) Draverij 8) Financiële term 9) Geldmarkt 10) Geldprijs voor munten 11) Herleidingskoers 12) Loop 13) Looprichting 14) Marktprijs 15) Marktprijs van valuta 16) Notering 17) Omloop 18) Race 19) Reisroute Mocht iemand een mooi overzicht willen van erkende methodieken die je kan inzetten om een bedrijf op koers te zetten en te houden, dan kan ik het boek 'Business- & Managementmodellen' van Marijn Mulders (2018) van harte aanbevelen. Veel instrumenten waar ik in deze artikelenreeks n...

INFORMATIE

AUTEUR
J.G. Maas
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Koers Zetten En Houden.pdf

OMSCHRIJVING

We zijn allemaal leiders van onze eigen levensloop en dragen daarmee bij aan de levensloop van onze organisaties. Daarover gaat Koers zetten en houden . Hoe gaat u om met de onzekerheden en de complexiteit van de koers zetten en het op koers houden?De opzet van het boek is gebaseerd op de filosofie van Leren excelleren, het zoeken naar een balans tussen de eisen en wensen van alle belanghebbenden. Winst maken en het leveren van toegevoegde waarde voor medewerkers, klanten en maatschappij zijn in deze benadering gelijkwaardige resultaatgebieden. Ze vragen afzonderlijk om een specifieke invulling om de levensvatbaarheid van uw organisatie in stand te kunnen houden.In dit boek leest u over de identiteit van een organisatie, over een organisatie als sociaal systeem, over de visie en de missie en over het richten, inrichten en besturen van een organisatie. Maar ook komen de persoonlijke kwaliteiten van de leider aan de orde, op basis van het procesdenken en het INK-managementmodel. Koers zetten en houden helpt u het inzicht in uw eigen persoonlijkheid te verhogen. Helpt u uw talenten optimaal te benutten in uw leiderschapsrol.

Wil je het boek lezen?Koers Zetten En Houden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.G. Maas. Lezen Koers Zetten En Houden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN