Slaaf van mijn gedachten

Slaaf van mijn gedachten - Santen | Stml-tunisie.org

...jaar haar leven beheerst. Geschreven bij Slaaf van mijn gedachten ... Tijdschrift voor Psychiatrie - Slaaf van mijn gedachten ... ... . Complimenten aan Marte van Santen! De schrijfster heeft zeer goed weergegeven welke impact smetvrees heeft op het dagelijks leven van een patient. Zowel wat betreft de handelingen die continu gedurende de dag gedaan moeten worden, maar vooral ook wat er allemaal omgaat in het hoofd van de patient. Marte van Santen is auteur van het boek Slaaf van mijn gedachten waarin ze verslag doet van Maaike's leven voor, tijdens en na haar behandeling bij de speciale dwangpoli in het AMC.Het boek geeft een inkijk in het leven van een dwangpatiënt, ma ... bol.com | Slaaf van mijn gedachten (ebook), Santen ... ... .Het boek geeft een inkijk in het leven van een dwangpatiënt, maar ook in het reilen en zeilen van de afdeling psychiatrie van een vooraanstaand academisch ziekenhuis. Bestel Slaaf van mijn gedachten van Marte van Santen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Slaaf van mijn gedachten Slaaf van mijn gedachten (e-Book) de behandeling van een dwangpatiënt...

INFORMATIE

AUTEUR
Santen
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
Slaaf van mijn gedachten.pdf

OMSCHRIJVING

De behandeling van een dwangpatiënteSinds haar puberteit lijdt Maaike (49) aan smetvrees en controledwang. Allesoverheersend is de drang om eindeloos schoon te maken, dingen honderden keren te checken en alles in een vaste volgorde te doen. In Slaaf van mijn gedachten volgt Marte van Santen Maaike vóór, tijdens en na haar dagbehandeling bij de speciale dwangpoli van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Lukt het haar om een slopend patroon te doorbreken? Kan zij nog afkomen van haar beangstigende, gekmakende gedachten?Indringend beeld van een aandoening waar honderdduizenden Nederlanders aan lijdenHet verslag van Maaikes worstelingen geeft een unieke inkijk in het leven van een dwangpatiënt, maar ook in de behandeling op de afdeling psychiatrie van een van de meest vooraanstaande ziekenhuizen. Daarnaast biedt Slaaf van mijn gedachten een schat aan informatie over dwang. Wat gebeurt er in het hoofd van een dwangpatiënt? Is dwang erfelijk? En hoe kom je ervan af? Een onmisbaar boek voor de honderdduizenden Nederlanders die aan dwang lijden, hun omgeving en hun behandelaars.

Wil je het boek lezen?Slaaf van mijn gedachten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Santen. Lezen Slaaf van mijn gedachten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN