Het rama document

Het rama document - Paul Maier | Stml-tunisie.org

... blijkt dat hun vondst nep is. Je voelt mee met zijn hopeloosheid als dat niet lijkt te gebeuren ... 5. Rachel "schreit om haar kinderen", … maar "Er is hoop ... ... . De oorzaak hiervan ligt in het thema van het boek. HET RAMA-DOCUMENT Bijbelwetenschapper Jonathan Weber werkt in Isra mee aan een veelbelovende archeologische opgraving bij de stad Rama. Na enige tijd stuit hij op een unieke vondst. De droom van iedere archeoloog lijkt voor hem werkelijkheid te worden. Kort daarop vindt hij ook een tweehonderd jaar oude brief, met een schokkende inhoud. Het Rama ... Rama document, het van Paul Maier | Boek en recensies ... ... . Kort daarop vindt hij ook een tweehonderd jaar oude brief, met een schokkende inhoud. Het Rama-Document (Onbekende bindwijze). Een onthutsende vondst werpt nieuw licht op de oorsprong van het christendom. Het einde van de grootste... Rama document, het Paul Maier. 11. Verschenen in 2003 bij Boekencentrum B.V. Gelezen 16 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 0. Thrillers & Spanning Topics 0 Genre Thrillers & Spanning Aantal pagina's 316 Uitgeverij Boekencentrum B.V. Laatste editie 15 april...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Maier
DIMENSIE
12,64 MB
BESTANDSNAAM
Het rama document.pdf

OMSCHRIJVING

Nog voor zijn sabbatsjaar goed en wel begonnen is, wordt de briljante bijbelwetenschapper Jonathan Weber ontboden bij de Paus. Tijdens een bezoek aan de archieven van hetVaticaan wordt hij geconfronteerdmet een verontrustende ontdekking.Met veel vragen vertrekt hij naar Israël om daar mee te werken aan een veelbelovende archeologische opgraving bij de plaats Rama. Wanneer Weber na enige tijd stuit op een unieke vondst lijkt de droom van iedere archeoloog voor hem werkelijkheid te worden. Deze droom verandert echter met één slag in een nachtmerrie bij de volgende ontdekking: een 2000 jaar oude brief. Nog nooit heeft een archeologische vondst de wereld zo op zijn kop gezet als het Rama-document. Terwijl de wereld en haar religieuze leiders discussiëren over de betekenis van de archeologische ontdekking gaat Weber, samen met de eigenzinnige Shannon Jennings, op zoek naar meer gegevens. Dat hun leven daarbij gevaar loopt, kan hen niet meer tegenhouden.Maar hoe meer zij ontdekken, hoe meer vragen er rijzen.

Wil je het boek lezen?Het rama document in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Maier. Lezen Het rama document Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN