Het enige echt mandala kleurboek

Het enige echt mandala kleurboek - Diverse auteurs | Stml-tunisie.org

...olwassenen. Het is een vorm van ontspanning waarbij je opgaat in je eigen creatieve wereld ... Het enige echt mandala kleurboek - Paperback ... ... . ''Het enige echte kleurboek voor volwassenen II'' staat vol met 144 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen. Ga lekker even een uurtje zitten en zet je gedachten op nul met ''Het enige echte kleurboek voor volwassenen II''. Het is dus geen verrassing dat de mandalakleurboeken ongekend populair blijven onder de fanatieke en beginnende kleurders. 'Het enige echte mandakleurboek voor volwassen - artist's edition' bevat 48 nieuwe, gede ... Het tweede enige echte mandala kleurboek voor volwassenen ... ... . 'Het enige echte mandakleurboek voor volwassen - artist's edition' bevat 48 nieuwe, gedetailleerde mandala's, enkelzijdig bedrukt op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen. Het enige echte kleurboek voor volwassenen (Paperback). Vroeger kon je urenlang geconcentreerd aan een tekening werken. De tijd leek stil te staan en je... Bestel Het enige echt mandala kleurboek van . Gratis verzending vanaf...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Het enige echt mandala kleurboek.pdf

OMSCHRIJVING

Mandala's worden traditioneel gebruikt als bron van wijsheid en meditatie. Maar ze vormen natuurlijk ook gewoon prachtige kleurplaten. In 'Het enige echte mandalakleurboek' staan meer dan 70 van de mooiste mandala's om in te kleuren. Het boek heeft extra dik papier waardoor het geschikt is voor alle materialen, of je nu kiest voor potlood, stift, krijt of verf. Zet je gedachten even helemaal op nul, verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren en laat je creativiteit de vrije loop met deze geometrische vormen.

Wil je het boek lezen?Het enige echt mandala kleurboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Het enige echt mandala kleurboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN