Nog even achter mijn oortjes kriebelen

Nog even achter mijn oortjes kriebelen - Jorg Muhle | Stml-tunisie.org

...eekend* ... nog even achter mijn oortjes kriebelen is leuker Superleuk boekje ... Nog even achter mijn oortjes kriebelen - Jorg Muhle ... ... ...heel herkenbaar voor mij dochtertje van twee. Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie.Klein Konijn moet naar bedKlein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn tandjes zijn gepoetst en zijn pyjamaatje ligt al klaar. Maar voor Klein Konijn kan gaan slapen, moet de lezer hem eerst even helpen ... Nog even achter mijn oortjes kriebelen - Jörg Mühle ... . Maar voor Klein Konijn kan gaan slapen, moet de lezer hem eerst even helpen. Dus ... Het verhaal Nog even achter mijn oortjes kriebelen natuurlijk! Dit lief peuterboek is speciaal geschreven voor kinderen uit de iPad-generatie. Kinderen zijn tegenwoordig namelijk niet meer geïnteresseerd in "gewone" boeken, omdat ze gewend zijn te werken met een smartphone of tablet. Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie. Klein Konijn moet naar bed Klein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn tandjes zijn gepoetst en zijn pyjamaatje ligt al klaar. Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie. Klein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn tandjes zijn gepoetst en zijn pyjamaatje ligt al kla...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorg Muhle
DIMENSIE
10,57 MB
BESTANDSNAAM
Nog even achter mijn oortjes kriebelen.pdf

OMSCHRIJVING

Nog even achter mijn oortjes kriebelen is een lief peuterboek van de Duitse kinderboekenschrijver Jorg Mühle. Dit boekje over slapengaan is ideaal voor de jonge iPad-generatie.Klein Konijn moet naar bedKlein Konijn is bijna klaar om naar bed te gaan. Zijn tandjes zijn gepoetst en zijn pyjamaatje ligt al klaar. Maar voor Klein Konijn kan gaan slapen, moet de lezer hem eerst even helpen. Dus tik hem maar op zijn schouder, dan draait hij zich misschien wel om.Peuterboek voor het slapengaan In dit lieve voorleesboekje wordt het slaapritueel een interactief spel. Peuters kunnen zelf het konijntje naar bed brengen: ze mogen in de handen klappen, het kussen opschudden, nog even achter de oortjes kriebelen ennatuurlijk een nachtzoen geven. En op de allerlaatste pagina mogen ze het licht uitdoen. Welterusten, Klein Konijn!Perfect voor de iPad-generatie Nog even achter mijn oortjes kriebelen is het perfecte boekje voor kinderen die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je 'tappen' en 'swipen', maar dan in een papieren boek!

Wil je het boek lezen?Nog even achter mijn oortjes kriebelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorg Muhle. Lezen Nog even achter mijn oortjes kriebelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN