YARN - Scheepjes YARN Bookazine 9 NOW age- NL

YARN - Scheepjes YARN Bookazine 9 NOW age- NL - none | Stml-tunisie.org

...ver mindfulness en duurzaamheid die ... Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 9 NOW Age! Dit halfjaarlijkse magazine is goed gevuld met stijlvolle haak- en breipatronen, voor betaalbare en gevarieerde projecten ... Scheepjes Yarn Bookazine 9 Now Age - DeWolkast ... . De combinatie van uiteenlopende patronen, stijlvolle fotografie en inspirerende artikelen maakt dat YARN bookazine inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd verzamelitem onder creatievelingen wereldwijd. Yarn scheepjes Woman 5 (Paperback). Als je geinteresseerd bent in haken en breien en nieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is behalve het standaard dan is dit magazine de aankoop echt waard. Vol trots presen ... Bookazines - Scheepjeswol - Inspiration in every ball of yarn ... . Yarn scheepjes Woman 5 (Paperback). Als je geinteresseerd bent in haken en breien en nieuwsgierig bent naar wat er nog meer mogelijk is behalve het standaard dan is dit magazine de aankoop echt waard. Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 9 NOW Age! Dit halfjaarlijkse magazine is goed gevuld met stijlvolle haak- en breipatronen, voor betaalbare en gevarieerde projecten. De combinatie van uiteenlopende patronen, stijlvolle fotografie en inspirerende artikelen maakt dat YARN bookazine inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd verzamelitem onder creatievelingen wereldwijd. Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 9 NOW Age! Dit halfjaarlijkse magazine is goed gevuld met stijlvolle haak- en breipatronen, voor betaalbare en gevarieerde projecten. De combinatie van uiteenlopende patronen, stijlvolle fotografie en inspirerende artikelen maakt dat YARN bookazine inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd verzamelitem onder creatievelingen wereldwijd....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
YARN - Scheepjes YARN Bookazine 9 NOW age- NL.pdf

OMSCHRIJVING

Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 9 NOW Age! Dit halfjaarlijkse magazine is goed gevuld met stijlvolle haak- en breipatronen, voor betaalbare en gevarieerde projecten. De combinatie van uiteenlopende patronen, stijlvolle fotografie en inspirerende artikelen maakt dat YARN bookazine inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd verzamelitem onder creatievelingen wereldwijd.Het thema van dit gloednieuwe bookazine is NOW Age, geïnspireerd op Eckhart Tolle’s boeken De kracht van het nu en Een nieuwe aarde. De vier thema's Joyful, Spiritual, Mindful en Restpectful zijn gebaseerd op onderwerpen die vandaag de dag een grote rol spelen. In deze editie vindt u niet alleen 16 haak- en breipatronen, maar ook inspirerende verhalen over mindfulness en duurzaamheid die onze creatieve geesten kunnen inspireren en motiveren.Het bookazine wordt voorafgegaan door een voorwoord van onze Creative Director Simy, waarna het prachtig gestylede lookbook begint. Met de juiste aandacht voor ieder ontwerp worden de vier thema's en de bijbehorende patronen uitvoerig in beeld gebracht. Het tweede gedeelte bestaat uit een patronenboek met duidelijke, gedetailleerde patronen in tekst en beeld. Achterin is creatieve ruimte gereserveerd voor knipsels en aantekeningen. Ook is de kaft voorzien van een handige legenda en de mogelijkheid om zelf een projectstaalkaart te maken.

Wil je het boek lezen?YARN - Scheepjes YARN Bookazine 9 NOW age- NL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen YARN - Scheepjes YARN Bookazine 9 NOW age- NL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN