Maar niet uit het hart

Maar niet uit het hart - Toon Tellegen | Stml-tunisie.org

...n was maar net wakker en geeuwde nog. 'En je moet niet vragen of het echt moet,'zei de mier, 'want het moet ... Nick Motmans. Uit het oog, maar niet uit het hart ... ... .' 'Maar dat vraag ik helemaal niet,' zei de eekhoorn. Eén spreekwoord bevat `uit het oog, uit het hart` uit het oog, uit het hart (=de aandacht voor iemand verliezen, als die persoon niet meer in de nabijheid is); Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Uit 'Maar niet uit het hart' van Toon Tellegen. Op een avond zaten de eekhoorn en de mier naast elkaar op ... Maar niet uit het hart » Reisverhalen » hazenpad.reismee ... ... . Uit 'Maar niet uit het hart' van Toon Tellegen. Op een avond zaten de eekhoorn en de mier naast elkaar op de bovenste tak van de beuk. Het was warm en stil en zij keken naar de toppen van de bomen en naar de sterren. Zij hadden honing gegeten en gepraat over de zon, de oever van de rivier, brieven en vermoedens. Uit het oog, uit het hart. Als je met iemand veel contact hebt en graag mag kun je zo'n persoon in je hart sluiten maar als je geen contact meer hebt en iemand niet meer onder ogen komt is hij of zij uit het oog en uit het hart. Lees „Maar niet uit het hart dierenverhalen over afscheid" door Toon Tellegen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De eekhoorn moet afscheid nemen van de mier. 'Niet met gejammer en wat zal ik je missen en kom gauw terug en zo', want d... Uit het oog maar niet uit het hart. kim, uit het oog maar niet uit het hart en ik denk aan jou was je nu maar bij mij want bij jou voel ik me super blij ik mis jou zo erg mijn verdriet is iets want ik niet verberg want verdrietig ben ik nog steeds om jou jij bent want ik onthouw wat hoe ik jou mis is niet normaal jij bent gewoon super speciaal Geschreven bij Maar niet uit het hart. Ik vind dit een fantastisch boekje, ben zelf 32 maar werd betoverd door de sprookjessfeer. In mijn werk met ernstig (termin...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
4,81 MB
BESTANDSNAAM
Maar niet uit het hart.pdf

OMSCHRIJVING

De eekhoorn moet afscheid nemen van de mier. 'Niet met gejammer en wat zal ik je missen en kom gauw terug en zo', want daar heeft de mier een hekel aan. Maar dat kan de eekhoorn niet beloven. Hij weet zeker dat hij aan de mier zal blijven denken en hem nooit zal vergeten.In Maar niet uit het hart heeft Toon Tellegen de mooiste dierenverhalen over afscheid verzameld.

Wil je het boek lezen?Maar niet uit het hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Maar niet uit het hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN