Agent en Boef - Lol in de lucht

Agent en Boef - Lol in de lucht - Tjibbe Veldkamp | Stml-tunisie.org

...jaren heen al enorm veel fans verzameld. ... Beginnende lezers Archieven - Kinderboekenjuf.nl ... ... Lol in de lucht houdt de aandacht van kinderen wél vast en ziet er lekker fris en fruitig uit waardoor kinderen het vast en zeker ook zelf uit de kast zullen pakken. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- ; Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ; Select Ontdek het nu voor 6,99 p.j. Bestel Agent en Boef - Lol in de lucht van Tjibbe Veldkamp;;Kees de Boer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dag ... Boeken vanaf 5 jaar - Tjibbe Veldkamp ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Agent en Boef - Lol in de lucht | ISBN 9789401453110 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Agent gaat hem achterna, en ondertussen verdwijnen er steeds meer dingen de lucht in: de muts van de kok, het haar van een man en de kat van een vrouw. Allemaal de lucht in met een ballon. Zelfs een hele schoolklas verdwijnt zo de lucht in. Als de broek van de agent wordt opgeblazen met lucht, gaat hij ook de lucht in. Er volgt een achtervolging van de boef, waarbij soms ballonnen worden ... Agent en Boef - Lol in de lucht aantal. Voeg toe aan winkelmandje . Een komisch verhaal van Agent en Boef voor jonge lezers om zelf te lezen (vanaf AVI M3). Wie de voorleesboeken kent weet dat boef vaak ontsnapt uit zijn cel en agent achter hem aan gaat. Maar zo makkelijk is het niet om boef weer te vangen. Het boek Agent en Boef - Lol in de lucht, geschreven door Tjibbe Veldkamp, Kees...

INFORMATIE

AUTEUR
Tjibbe Veldkamp
DIMENSIE
5,74 MB
BESTANDSNAAM
Agent en Boef - Lol in de lucht.pdf

OMSCHRIJVING

dit is agent.dit is zijn hond.en dit is...hee...dat is gek,de cel is leeg.waar is boef?net was hij hier.nu is hij weg.hoe kan dat?Een grappig avontuur hoog in de lucht.Voor beginnende lezers vanaf AVI M3.

Wil je het boek lezen?Agent en Boef - Lol in de lucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tjibbe Veldkamp. Lezen Agent en Boef - Lol in de lucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN