Hittegolf

Hittegolf - Rene Appel | Stml-tunisie.org

...gen (maximumtemperatuur 30,0 °C of hoger) zijn ... Hittegolf | Hart van Nederland ... .. Aantal hittegolven. Sinds 1901 telt het KNMI het aantal landelijke hittegolven.In 2016 hebben we de temperatuurreeksen van de vijf oudste KNMI-meetstations herzien en herberekeningen ... Een hittegolf is een periode die gekenmerkt wordt door uitzonderlijk hoge temperaturen.Wat er precies onder een hittegolf verstaan wordt, hangt sterk af van waar men zich op aarde bevindt. Een hittegolf weegt zwaarder door in stedelij ... Hittegolf van 15 dagen op komst: grootste droogte in 100 ... ... . Een hittegolf weegt zwaarder door in stedelijk gebied door het hitte-eilandeffect De kans op een landelijke hittegolf neemt toe, melden weerbureaus Weerplaza en Weeronline maandag. Volgens nieuwe weermodellen is er een kans van tussen de 40 en 50 procent op tropische ... Een hittegolf is een opeenvolging van in De Bilt minimaal 5 zomerse dagen (maximumtemperatuur 25,0 °C of hoger), waarvan er minimaal drie tropisch (maximumtemperatuur 30,0 °C of hoger) zijn. Tijdvak 1901 tot e...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Appel
DIMENSIE
12,10 MB
BESTANDSNAAM
Hittegolf.pdf

OMSCHRIJVING

Een zwoele en zinderende zomer. Het is net of het broeierige weer naar binnen slaat. In deze verhalenbundel stijgen ruzies naar een kookpunt en lijkt iedereen zijn greep op de werkelijkheid te verliezen. Of het nu gaat om een jonge postbesteller, een gestreste lerares in haar nieuwe flat of een vrouw die vermoedt dat haar man een verhouding heeft met haar beste vriendin, iedereen is bevangen door de hitte en heeft de hete zomerkolder in zijn kop.

Wil je het boek lezen?Hittegolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Appel. Lezen Hittegolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN