Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf - Toon Tellegen | Stml-tunisie.org

...ies om juist nu fysiek en mentaal gezond te blijven ... zorg goed voor jezelf - Engelse vertaling - bab.la ... ... . Goed voor jezelf zorgen is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor en tijdens mijn eetstoornis zorgde ik niet goed voor mezelf. Ik ging veel te laat slapen, ik had totaal geen structuur in mijn dagen, mijn koelkast was één trieste, kale bedoening en ik mocht geen leuke dingen voor mezelf kopen. Goed voor jezelf zorgen: ik ben er niet altijd even goed in geweest. Sterker nog, het kwam vroeger ergens onder aan mi ... Zorg goed voor jezelf - De narcist ontmaskerd ... . Sterker nog, het kwam vroeger ergens onder aan mijn to do lijst. Het is één van de dingen, die ten goede is veranderd, na mijn burn out en de diagnose hersenletsel. Zorg goed voor jezelf Het jaar 2020 wordt een jaar dat bij iedereen in het geheugen gegrift komt te staan. Het griepvirus corona sloeg wereldwijd toe en ook Nederland was ervan in de ban. Corona is een nieuw virus, waarvan de medische wereld het gedrag nog niet heeft kunnen vastleggen en waarvoor nog geen goed medicijn is ontwikkeld. Maar goed voor jezelf blijven zorgen, zou wel echt met stip op 1 moeten staan. Ongeacht de situatie… De realiteit is echter dat vooral werkende moeders in situaties zoals deze (stressvolle situaties, waarin alles anders gaat dan anders) zichzelf wegcijferen en in de "zorgrol" of in standje "overlevingsmodus" springen. Zorg goed voor jezelf. Wat is nou goed voor jezelf zorgen. Wat ik daar over denk zal iets anders zijn dan wat jij vindt. En zorg je dan niet goed voor jezelf als je iets anders doet dan ik? Als ik goed voor mezelf zorg dan houd dat in dat ik af een toe een uurtje rust neem. 's Avonds voor het slapen ga nog even een stukje lees. De zorg staat momenteel flink onder druk als gevolg van COVID-19. Sommige artsen en andere zorgprofessionals kunnen hun werk niet uitvoeren, doen ander werk of werken juist onder extreme omstandigheden. Hoe kun je als zorgprofessional in de VVT optimaal voor jezelf, je collega's en de patiënt zorgen? Zorg goed voor jezelf en goed voor elkaar Voorbeeldzinnen voor "zorg goed voor jezelf" in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud....

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
7,13 MB
BESTANDSNAAM
Zorg goed voor jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

‘Als ik zeg dat ik op reis ga,’ vroeg de mier aan de eekhoorn, ‘word jij dan verdrietig?’Ze zaten aan de oever van de rivier en keken naar de overkant. Het was zomer, de zon stond hoog in de lucht en de rivier glinsterde.‘Ja,’ zei de eekhoorn, ‘dan word ik verdrietig. Maar als ik dan zeg dat je niet mag gaan, word jij dan boos?’In Zorg goed voor jezelf bracht Toon Tellegen zijn troostrijkste dierenverhalen bijeen, voor iedereen die op reis gaat of juist thuisblijft.

Wil je het boek lezen?Zorg goed voor jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Zorg goed voor jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN