De grappigste raadsels voor kinderen

De grappigste raadsels voor kinderen - ZNU | Stml-tunisie.org

...een deuk liggen bij het lezen van de megagrappige raadsels ... 12 breinbrekers voor kinderen - Heutink voor thuis ... . Kinder moppen. Moppen zijn er uiteraard voor jong en oud. Ook kinderen kunnen genieten van een goede mop. Ze vinden het vaak ook nog leuk om een grapje in de klas te vertellen. Op raadselsenpuzzels.nl kun je heel veel kinder moppen vinden. Raadsels voor kinderen. De leukste kinderraadsels vind je op Spelletjes-voor-Kinderen.nl Raadsels voor kinderen. Geplaatst op 9 april, 2017 door admin . Op deze pagina s ... Kinder Moppen - De leukste moppen voor kinderen ... ... . Geplaatst op 9 april, 2017 door admin . Op deze pagina staan een aantal raadsels voor kinderen. De raadsels kunnen als tussendoortje worden ingezet in de klas. Als ik jong ben, ben ik lang. Als ik oud ben, ben ik kort. Wat ben ik? een kaars; Een huis heeft 4 muren. De grappigste raadsels voor kinderen. Het is groen en houdt van spioneren. ... Het leukste online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8. Oefen thuis met Squla de lesstof van school met ruim 70.000 quizvragen en games! Squla I love it. Raadsels | De grappigste raadseltjes en breinbrekers. Makkelijk, moeilijk, flauw en geinig. Bekijk ze allemaal. Los jij ze op? Raadsels zijn leuk om zelf op te lossen en je hersenen te laten nadenken over de vraag die er wordt gesteld. Het is ook zeer vermakelijk o...

INFORMATIE

AUTEUR
ZNU
DIMENSIE
12,82 MB
BESTANDSNAAM
De grappigste raadsels voor kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Het is groen en houdt van spioneren. Wat is het?Spionazie!Wat krijg je als je een koe met een trampoline kruist?Een milkshake.Wat doet een olifant die in een boom zit en er niet meer uit durft?Hij gaat op een blad zitten en wacht tot het herfst wordt.Superleuke woordspelingen, hilarische kruisingen, malle olifantenmoppen...Sla snel dit boekje open en je zult gauw in een deuk liggen bij het lezen van deze en honderden andere megagrappige raadsels!

Wil je het boek lezen?De grappigste raadsels voor kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur ZNU. Lezen De grappigste raadsels voor kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN