Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner

Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner - none | Stml-tunisie.org

...ockdownmaatregelen is het in deze tijden voor geloofsgemeenschappen veelal niet mogelijk om bij elkaar te komen ... Jaarfeesten: 2015 ... . De diverse ... Advent (5) Carnaval (1) de 12 Heilige Nachten (1) De vier seizoenen - Het Jaar Rond (3) Driekoningen (2) Feesten - Algemeen (3) Hemelvaart en Pinksteren (3) Kerst (5) Maria Lichtmis (1) Michaelsfeest (1) Pasen (6) Sint Jan (1) Sint Maarten (3) Sinterklaas (6) Rudolf Steiner - Meester van de witte loge. Gebonden 184 blz. ISBN 9789491748035. € 23,50 . Judith von Halle. De tempeliers deel 1. Gebonden 187 blz. I ... Boeken over theosofie en antroposofie kopen? Kijk snel ... ... . Gebonden 184 blz. ISBN 9789491748035. € 23,50 . Judith von Halle. De tempeliers deel 1. Gebonden 187 blz. ISBN 9789491748103. ... Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner. Paperback 29 blz. ISBN 9789491748967. € 9,00 . Juul van der Stok en Mabel Slangen. Transparanten doorlicht. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Heidenreich, Dr. A. - RUDOLF STEINER EN HET ONTSTAAN VAN DE CHRISTENGEMEENSCHAP Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie, is 'de grote meester die we nodig hebben in deze tijd', vindt zijn biograaf Hans Stolp. Daar doen de beschuldigingen van racisme aan Steiners ... Offerhandeling 7, Sint Jan. maandag aanvang 10:00u . medewerkers. 08 jun. ... De school aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die verband heeft met het gebruik van de site en/of de (on)bereikbaarheid van de site. ... Rudolf Steiner College Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner: Rudolf Steiner Karmastudies 3 Populaire titels binnen deze rubriek: Rudolf Steiner Grondslagen voor de vernieuwing van de geneeskunde Werken en voordrachten : Rudolf Steiner Karma van het beroepsleven werken aan de toekomst: Mieke Mosmuller Posthumanisme Over de toekomst van de mens: Er worden dertig rode rozen (voor de 30 eerste levensjaren van Jezus) en drie witten rozen (voor de drie jaren waarin Christus in een menselijk lichaam daalden) in de top gehangen. Verder worden er 7 voorchristelijke tekens in een kruisvorm en de 7 planeten tekens in een spiraalvorm in de boom gehangen....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner.pdf

OMSCHRIJVING

Als gevolg van de lockdownmaatregelen is het voor geloofsgemeenschappen veelal niet mogelijk om bij elkaar te komen. Weliswaar is er de mogelijkheid om via een internetverbinding een zondagsviering te volgen, maar de omstandigheden maken het onmogelijk om gezamenlijk de avondmaalsviering te houden of om ter communie te gaan.Daarom is besloten om de tekst van de Offerhandeling, die Rudolf Steiner oorspronkelijk aan de vrijescholen heeft gegeven, nu aan eenieder beschikbaar te stellen. Hierbij is namelijk sprake van een communie via het woord, niet via substanties.

Wil je het boek lezen?Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Coronamaatregelen en de Offerhandeling van Rudolf Steiner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN