Antonina's dierentuin

Antonina's dierentuin - Diane Ackerman | Stml-tunisie.org

...als het niet op waarheid had berust.' Dit aangrijpende boek Antonina's dierentuin (The Zookeeper's Wife) is verfilmd door Niki Caro ... Antonina's dierentuin Archives - Go with the vlo ... . Het waargebeurde verhaal gaat over Jan Zabinska en zijn vrouw Antonina, die honderden Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog uit handen van de nazi's wisten te houden door tijdelijk onderdak te bieden in verlaten dierenkooien i Met hun dierentuin in Warschau als dekmantel weten Antonina en haar man meer dan 300 joden uit handen van de nazi's te houden. Een waargebeurd verhaal gebaseerd op archieven en dagboeken. Prachtig verfilmd als The Zookeeper's Wife. 'Ik kan me geen beter ve ... Antonina's dierentuin, Diane Ackerman - 9789000350407 - E ... ... . Een waargebeurd verhaal gebaseerd op archieven en dagboeken. Prachtig verfilmd als The Zookeeper's Wife. 'Ik kan me geen beter verhaal of betere verteller voorstellen. Antonina's dierentuin raakt je in alles.' Antonina's dierentuin vertelt het verhaal van de Poolse Antonina Zabinski en haar man Jan, die sinds 1929 directeur is van de Warschause dierentuin. Samen met hun zoontje Ryszard bewonen ze een villa in het prachtig onderhouden dierenpark. Het aanbreken van de oorlog in 1939 maakt een ruw einde aan dat idyllische bestaan. Blader door "Antonina's dierentuin" Tag . Vlo lit. Zes oorlogsboeken die je in één ruk uitleest. mei 7th, 2017 | door Danny Post. Het is er weer de tijd voor: oorlogsboeken. Zes titels die de afgelopen weken op mijn nachtkastje lagen. Over het ....

INFORMATIE

AUTEUR
Diane Ackerman
DIMENSIE
8,92 MB
BESTANDSNAAM
Antonina's dierentuin.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik kan me geen beter verhaal of betere verteller inbeelden […] dit boek raakt je in alles.' Jonathan Safran FoerDit jaar wordt het aangrijpende boek Antonina's dierentuin (The Zookeeper's Wife) verfilmd door Niki Caro. Het waargebeurde verhaal gaat over Jan Zabinska en zijn vrouw Antonina, die honderden Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog uit handen van de nazi's wisten te houden door tijdelijk onderdak te bieden in verlaten dierenkooien in hun dierentuin.Het vertelt op onnavolgbare wijze het bewogen verhaal van Antonina, de vrouw van de directeur van de dierentuin in Warschau, en haar gezin. Maar ook dat van de dieren in de dierentuin, de 'tijdelijke' Joodse bewoners die er zich schuilhielden en van Warschau in een allesverwoestende oorlog.• Wereldwijd zijn er meer dan 500.000 exemplaren verkocht• Vertaald in 13 landen• Het boek stond 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst"Ackerman heeft een fascinerend verhaal te vertellen, en dat doet ze met verve […] een van de meest veelbelovende boeken van dit najaar.' Washington Post"Ackerman schrijft op een prachtige manier schrijnende verhalen.' New York Daily News"Fris en meeslepend. Ackerman is erin geslaagd een levendig, filmisch geschreven boek te maken.' San Francisco ChronicleDiane Ackerman is auteur van verschillende fictie- en non-fictiewerken, zoals de bestseller Reis door het rijk der zinnen. Ze woont in de staat New York.

Wil je het boek lezen?Antonina's dierentuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diane Ackerman. Lezen Antonina's dierentuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN