99 dingen die je kunt doen als je met pensioen bent

99 dingen die je kunt doen als je met pensioen bent - none | Stml-tunisie.org

...aat, moet je het met een lager inkomen stellen dan tijdens je loopbaan ... Wat te doen met je paard als je niet kan/wil rijden? - YouTube ... . Enkele van de dingen die je beter niet kunt doen in je vrije tijd zijn je normale werk of bezigheden, het antwoorden van e-mails en voiceberichten, tv-kijken, constante actie (vrije tijd moet ruimte bevatten voor dagdromen en reflectie) en het spelen met elektronica als je geneigd bent je tijdsgevoel kwijt te raken met gamer brain. Wanneer je met pensioen bent, heb je veel meer vrije tijd. Je kunt d ... 99 dingen die je kunt doen als je met pensioen bent | Boeken ... . Wanneer je met pensioen bent, heb je veel meer vrije tijd. Je kunt die op verschillende manieren invullen: Misschien wil je al lang je tuinhuis opruimen, je huis schilderen of aan een ander project beginnen, en heb je dat altijd uitgesteld. Nu je op pensioen bent, heb je tijd om er werk van te maken. In deze video vertelt Leanne een paar leuke dingen die je kan doen als je niet kan paardrijden of gewoon een dagje iets anders wilt! Xx Er zijn trouwens een ......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
99 dingen die je kunt doen als je met pensioen bent.pdf

OMSCHRIJVING

Na je pensioen in het zogenoemde 'zwarte gat' vallen? Niet nodig! Ga optimaal genieten van het leven en doe eindelijk de dingen waar je nu tijd voor hebt. Leg een moestuintje aan, zoek je oude foto's uit of leer pottenbakken. Een boekje met de mooiste Ideeën, met tips en vakjes om af te vinken en ruimte voor je eigen notities en anekdotes.

Wil je het boek lezen?99 dingen die je kunt doen als je met pensioen bent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen 99 dingen die je kunt doen als je met pensioen bent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN