Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen - Ronald Pino | Stml-tunisie.org

... genereren, waardoor je weer meer zelfvertrouwen krijgt, enz…het begin is moeilijk maar als t eenmaal begint te rollen, dan rolt t steeds sneller, en belangrijker nog, dan rolt de boel ... Home: ZELFVERTROUWEN.NL ... ... Zelfvertrouwen is het gevoel van eigenwaarde. Letterlijk betekent het het vertrouwen van een persoon in zichzelf in dat wat hij of zij kan of hoe diegene is. Zelfvertrouwen is een belangrijk begrip in de psychologie. Het zegt veel over iemands functioneren. Iemand die weinig zelfvertrouwen heeft staat minder zeker in het leven en heeft ... Meer zelfvertrouwen krijgen. Dat willen we allemaal. En het ... Meer zelfvertrouwen krijgen - 39 tips voor meer zelfvertrouwen ... . Het zegt veel over iemands functioneren. Iemand die weinig zelfvertrouwen heeft staat minder zeker in het leven en heeft ... Meer zelfvertrouwen krijgen. Dat willen we allemaal. En het mooie is, we kunnen het ook allemaal krijgen. Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Hier ontdek je 39 tips voor meer zelfvertrouwen! Zelfvertrouwen is het geloof dat je in je eigen kunnen hebt; het vertrouwen dat je op eigen kracht taken aankunt en tegenvallers het hoofd kunt bieden. Zelfvertrouwen werkt positief door in je leven, want hoe meer zelfvertrouwen en zelfrespect je hebt, hoe beter je je voelt en een leukere uitstraling je hebt. Je zelfvertrouwen vergroten doe je alleen door zelf te ervaren dat je iets kunt. Suzanne: 'Toen ik net als journalist begon, had ik veel minder dan nu het vertrouwen dat ik goed werk afleverde. In mijn tweede baan kre...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Pino
DIMENSIE
9,7 MB
BESTANDSNAAM
Zelfvertrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Met zelfvertrouwen leer je van jezelf te houden, van het leven te genieten en straal je warmte en vriendschap uit naar je omgeving.Alle deuren gaan voor je open. Zelfvertrouwen is een stelsel gedachten die je over jezelf koestert. Met te veel zelfvertrouwen steek je blindelings de weg over, met te weinig blijf je te lang wachten. Zonder een gezonde dosis zelfvertrouwen maak je geen carrière, kun je geen kinderen opvoeden en durf je niet lief te hebben.Ronald Pino, de auteur van 'Helder gezien met gesloten ogen' en nog vele andere boeken heeft persoonlijk ervaren hoe je met grote en kleine tegenslagen in het leven moet omgaan. Uit het beste van een meer dan dertig jarn durende ervaring als psychotherapeut met het opbouwen van zelfvertrouwen creëerde hij dit boek. Als je dit boek leest, leer je hoe je kunt leren houden van het leven. In ruil daarvoor merk je dat het leven ook van jou houdt.Zorg dat je leert vertrouwen te hebben in jezelf en je voorziet je van een betrouwbare vriend voor het leven. Kijk goed in dit boek en als je daarna goed naar jezelf en je omgeving kijkt zie je een wereld vol mogelijkheden. Leven is heerlijk als je maar wilt leren hoe je dat moet aanpakken. Daarvoor schreef Ronald Pino dit boek.

Wil je het boek lezen?Zelfvertrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Pino. Lezen Zelfvertrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN