Sneeuwengelen

Sneeuwengelen - Suzanne Vermeer | Stml-tunisie.org

... en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen ... Sneeuwengelen - Boekreviews ... . 'De sneeuwengelen' noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Sneeuwengelen - Suzanne Vermeer. Ze waren met z'n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen.De sneeuwengelen Recensie: Sneeuwengelen RECENSIE N ... Sneeuwengelen | Suzanne Vermeer | Uitgeverij AW Bruna ... .De sneeuwengelen Recensie: Sneeuwengelen RECENSIE Na de dood van Daphne is niets meer hetzelfde bij het groepje vriendinnen die zichzelf de sneeuwengelen noemen. Het gemis van hun zesde vriendin en groepslid weegt zwaar door op hun leven en als ook Esmee getroffen wordt door kanker lijkt het wel alsof er een vloek op hun rust. Op 28 maart 2007 bevestigde Guinness World Records dat North Dakota het wereldrecord heeft van de meeste sneeuwengelen gelijktijdig op een plaats. Het breken van het record vond plaats op 17 februari 2007 toen 8962 sneeuwengelen werden geschapen door mensen liggend in de sneeuw zwaaiend met hun armen in Bismarck. Het einde van Sneeuwengelen vond ik wat voorspelbaar maar past volledig bij mijn eerdere ervaringen van het lezen van zomer- en winterthrillers van Suzanne Vermeer. Ze hebben allemaal een beetje hetzelfde ritme en to...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Vermeer
DIMENSIE
9,5 MB
BESTANDSNAAM
Sneeuwengelen.pdf

OMSCHRIJVING

Ze waren met z’n zessen en kenden elkaar uit het Leidse studentenleven. Een hechte club meiden die lief en leed met elkaar deelden, en die elk jaar samen op wintersportvakantie gingen. ‘De sneeuwengelen’ noemden ze zichzelf. Succesvol in hun werk, niet altijd even succesvol in de liefde, en de wereld leek aan hun voeten te liggen. Totdat een van hen kwam te overlijden...De dood van Daphne komt keihard aan in de groep, maar tegelijkertijd maakt het de band tussen de vrouwen nog sterker. Ze sluiten een pact en beloven elkaar dat ze altijd voor elkaar zullen zorgen, zoals ze ook voor hun vriendin hadden gezorgd toen zij ziek werd. Dan slaat het noodlot toe. Een ongeluk, niemand weet precies hoe het heeft kunnen gebeuren. Maar bepaalde zaken kloppen niet. Was er misschien opzet in het spel? Maar waarom? En wie zou er dan achter zitten? Langzaam maar zeker komen er barstjes in wat de perfecte vriendinnengroep leek te zijn.

Wil je het boek lezen?Sneeuwengelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Vermeer. Lezen Sneeuwengelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN