Dank je wel

Dank je wel - Toon Tellegen | Stml-tunisie.org

...elkaar schrijft, ziet het als een tussenwerpsel dat samengesmolten is tot één woord ... Dank je wel! - aHealthylife.nl ... . De betekenissen van de drie woorden dank, je en wel zijn dus helemaal opgegaan in het geheel. Daar is niets op tegen; het komt vaker voor dat zinnetjes samensmelten tot woorden als de betekenis van ... Dank je wel in de betekenis 'ik bedank je' wordt als drie losse woorden geschreven. Vergelijkbaar zijn dank je, dank je zeer en dank je hartelijk.. Ik heb al gegeten, dank je wel. Dank je wel voor je hulp. Ook in de betekenis 'dat ... Dank je wel boekje - een prachtig, origineel cadeau! ... .. Ik heb al gegeten, dank je wel. Dank je wel voor je hulp. Ook in de betekenis 'dat doe ik niet, daar pas ik voor' schrijven we dank je wel los. Vergelijkbaar is dank je feestelijk.. 90 euro betalen voor een concert van The Rolling Stones? Dank je kan wel. Dankje kan ook, maar is raar. Hetzelfde geldt voor danku en dankjullie. Zin. Schrijf je de woorden los van elkaar, dan gedragen deze zich als een zin waarin het persoonlijk voornaamwoord wordt weggelaten. Dit komt overeen met zinnen als Dank u zeer, dank je hartelijk, dank jullie zeer. Dank je voor de vele leuke jare...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
Dank je wel.pdf

OMSCHRIJVING

De olifant is zeer dankbaar omdat de andere dieren een nieuw bed voor hem geregeld hebben en de zandtor, die midden in de woestijn woont, bedankt de regen uitbundig voor het eindelijk weer eens kletteren. De krekel is de kikker zeer erkentelijk voor zijn lessen in kwaken en de mus schrijft een bedankbrief in het zand. Zo klinkt er vaak ‘Dank je wel’ in het bos, voor alle cadeaus die de jarigen krijgen, en voor de hulp die ze elkaar bieden.In Dank je wel komen alle gelegenheden aan bod waarbij eenieder bedankt kan worden.

Wil je het boek lezen?Dank je wel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Dank je wel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN