Van wie is deze poep?

Van wie is deze poep? - Thorsten Saleina | Stml-tunisie.org

...evonden. En van wie is de glinsterende poep? Test jouw dierenpoepkennis door elk dier met hun eigen poep te matchen ... Boek: Van wie is deze poep? - Geschreven door Thorsten Saleina ... . Als je alle 54 kaarten gekoppeld hebt, kun je ze omdraaien en nog een keer gebruiken om een geheugenspel te spelen. Op de stevige flappen in Van wie is die poep? staan de uitwerpselen van een dier groot afgebeeld. Het kind moet raden van welk dier deze poep afkomstig is. Daarnaast valt er ook van alles te leren in dit boek, zoals waarom de poep van een walvis knalroze is. En van wie is de glinsterende poep? Test jouw dierenpoepkennis door elk dier met hun eigen poep te matchen. Winke ... Van wie is deze poep? van | Boek en recensies | Hebban.nl ... . En van wie is de glinsterende poep? Test jouw dierenpoepkennis door elk dier met hun eigen poep te matchen. Winkelwagen. 0 artikelen. Geen producten gevonden... Verlanglijst. artikelen. ... Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, ... Memorie Van Wie Is Deze Poep; Een zoek en vindspel; Inhoud : 54 kaartjes; Leeftijd : 3+ Aantal spelers : 1 tot 4; Spelverloop: Leg alle kaartjes ondersteboven op tafel. Zorg dat ze goed geschud zijn. Om de beurt mogen 2 kaartjes worden omgedraaid. Zijn ze hetzelfde dan pak je zo op en legt ze voor je neer. Je mag nu opnieuw 2 kaartjes omdraaien. Van wie is deze poep?Een boekje om te raden en te lachen!De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is.Dit speelboekje is Van wie is deze poep? Een boekje om te raden en te lachen! De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is. Dit speelboekje is leuk voor jong en oud! Specificaties. ISBN-nummer: 9789048315178 Van wie is deze poep?, memoriespel. klokken voor kinderen. studeren van wie is deze poep spel. 19 mei 2020 580 × 397 Van wie is deze poep? Previous Image. Verzending € 5,- voor bestellingen onder € 50,-Gratis verzending boven € 50,-Verzending met DHL, en altijd met Track & Trace. Bestellingen zijn ook af te halen in onze winkel in Nijmegen. Van wie is deze poep? A. Ohn - Spel. Details Welke vorm heeft wombatpoep? Welk dier poept groene poep? En van wie is de glinsterende poep? Test jouw dierenpoepkennis door elk dier met hun eigen poep te matchen. Als je alle 54 kaarten gekoppeld hebt, kun je ze omdraaien en nog een keer gebruiken om een geheugenspel te spelen. Bestel Van wie is deze poep? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Van wie is die poep? bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Van wie is deze poep?Een boekje om te raden en te lachen!De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is.Dit speelboekje is leuk voor jong en oud!...

INFORMATIE

AUTEUR
Thorsten Saleina
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Van wie is deze poep?.pdf

OMSCHRIJVING

Van wie is deze poep?Een boekje om te raden en te lachen!De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is.Dit speelboekje is leuk voor jong en oud!

Wil je het boek lezen?Van wie is deze poep? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thorsten Saleina. Lezen Van wie is deze poep? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN