De oude wegen

De oude wegen - Robert Macfarlane | Stml-tunisie.org

...als onderdeel van de fietsroute naar Santiago ... De oude wegen, Robert Macfarlane | 9789041713506 | Boek ... ... . Verslagen met foto's vind je op onze website De Wijde wereld (route naar Vezelay en de route naar de Spaanse grens, Langs Oude Wegen deel 2). Geschreven bij De oude wegen. Robert Macfarlane laat je achter met een immense bewondering voor de aard van zijn verkenningstochten en zijn wandelstijl, voor zijn botanische, ornithologische, geologische en archeologische kennis - al beweert hij in al deze disciplines een amateur te zijn; zijn dada is de moderne Engelse literatuur - voor zijn uiterst nauwgezette, vaak literaire ... In De oude wegen, het laatste deel van he ... De oude wegen - De Bezige Bij ... ... In De oude wegen, het laatste deel van het drieluik, richt Macfarlane zijn zoektocht juist op de door mensen betreden natuur. Recensie(s) Hoewel onderdeel van een trilogie waarvan het eerste deel over bergtoppen ('Hoogtekoorts') en het tweede deel over de wilde natuur ging ('De laatste wildernis'), kan dit derde deel (over wandelpaden) ook goed los worden gelezen. Centrum De Oude Wegen. 197 likes. Centrum De Oude Wegen is een centrum voor interreligieus onderwijs en beleving en spirituele groei. Er is een Kruidenhof, Officina, en de Tempel. De oude wegen van Robert Macfarlane is een fascinerend en po√ętisch boek, dat onder meer de interessante vraag oproe...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Macfarlane
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
De oude wegen.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen laten net als andere dieren sporen na; paden die in de loop der tijden door menselijke voeten, karrenwielen, paarden, ezelshoeven en door regen, ijs en wind zijn uitgesleten. Een voetafdruk van menselijk leven in het landschap. Macfarlane volgt deze paden en spoort de verhalen op die ermee verbonden zijn. Het is de derde keer dat Robert Macfarlane ons meeneemt op zijn tochten door de natuur. In Hoogtekoorts onderzocht hij de menselijke fascinatie voor huiveringwekkende bergtoppen, in De laatste wildernis ging hij op zoek naar de ongerepte natuur in Engeland en Ierland. In De oude wegen, het laatste deel van het drieluik, richt Macfarlane zijn zoektocht juist op de door mensen betreden natuur.

Wil je het boek lezen?De oude wegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Macfarlane. Lezen De oude wegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN