Neem een geit

Neem een geit - Claudia de Breij | Stml-tunisie.org

...Jmuiden inmiddels 8 maanden geleden beloofde ik Majida, Kees en Marijn langs te komen op hun reis ... Neem een geit, Claudia de Breij - Hardback - 9789048826209 ... ... . Mijn oorspronkelijke plan eenvoudig een weekje appartement met zwembad op een Canarisch eiland voor het hele gezin evolueerde naar 12 dagen weg zonder (eigen) kinderen waarvan 10 aan boord van de White Mustang al rond het Caribische eiland Grenada zeilend. Claudia de Breij heeft met haar 'Neem een geit' een hartstochtelijk, humoristisch en direct boek afgeleverd dat niet voor niets de ondertitel 'Leven voor gevorderden' heeft meegekregen. Het feit dat al die wijze, leuke en amusante levenslessen van de geïnterviewde wijze mensen, d ... Leuk en Informatief!: Druk? Neem een geit! ... . Het feit dat al die wijze, leuke en amusante levenslessen van de geïnterviewde wijze mensen, door het gehele boek zijn verweven, maakt het tot een heerlijk sprankelend geheel. 'Neem een geit' door Claudia de Breij - Onze prijs: €9,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, woensdag in huis Neem een geit (en andere levenslessen) is net uit en bestormt meteen de bestsellerlijsten. Claudia, bekend als cabaretier, presentator en radio-dj, vertelt bij ons over haar persoonlijke boek. Tipje van de sluier: zet juist níet een piesende geit op je balkon. Claudia de Breij - Neem een geit. 576 likes. Een ontroerend, geestig, maar vooral leerzaam boek voor iedereen die beseft dat opvoeden nooit ophoudt... Bestel Neem een geit Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Neem Een Geit, an album by Claudia De Breij on Spotify. our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. In 'Neem een geit, leven voor gevorderden' gaat Claudia te rade bij wijze mannen en vrouwen, zoals Hanneke Groenteman, Willeke Alberti en Herman van Veen, die vertellen hoe zíj de dingen hebben aangepakt. Want oudere mensen hebben vaak al heel veel meegemaakt en geworsteld met problemen, ... Recensie achterlaten Neem een geit Uw waardering. Rating. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Naam. Samenvatting. Recensie. Recensie indienen. Boeken top 10. Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10. Abdelhak Nouri Khalid Kasem...

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia de Breij
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
Neem een geit.pdf

OMSCHRIJVING

Geef het doorClaudia de Breij (net 40, dankuwel) vraagt zich af hoe dat moet: leven. De eerste jaren zeggen ouders, leraren en andere betweters wat je wel en niet moet doen. Je zit nog in de fase 'leven voor beginners'. Maar hoe moet het als je alles eenmaal zelf mag (en moet) uitvinden? Hoe ga je dan om met vragen over liefde, dood, vriendschap, seks, werk, kinderen? Niemand die zegt hoe het moet. En dat is fijn. Maar soms ook niet. Soms zou je willen dat iemand zei: 'Dit heb ik ook gehad. En toen heb ik het zus en zo opgelost.' Dat helpt.Shit is goedMet de les van wijlen René Gude, Denker des Vaderlands, in haar achterhoofd - 'Ga vooral te rade bij anderen' - ging Claudia de Breij op de koffie (en vaak een wijntje) bij wijze mannen en vrouwen die het allemaal al een keer hebben meegemaakt. Samen met haar geliefde Jessica van Geel sprak ze met Willeke Alberti, Hedy d'Ancona, Anne-Wil Blankers, Hanneke Groenteman, Nico ter Linden, Geert Mak, Erica Terpstra, Herman van Veen, Paul van Vliet en Hans Wiegel.Het is geen wedstrijdBehalve bij deze eminente wijsgeren haalde De Breij ook levenslessen bij familie, vrienden, Spinoza en haar pedicure. Het resultaat is een boek zoals alleen De Breij dat kan maken: hartstochtelijk, geestig, to the point en onontbeerlijk op het hobbelige pad dat 'leven voor gevorderden' heet.

Wil je het boek lezen?Neem een geit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia de Breij. Lezen Neem een geit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN