Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis

Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis - Paul van Loon | Stml-tunisie.org

... de Hekseling, een park met enge achtbanen en grote trollen! Als Foeksia en Grobje in de Heksenachtbaan gaan, slaat hun karretje op hol ... Foeksia en de spiegelheks - Paul van Loon - Saskia ... ... . Komen ze weer veilig thuis? Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. Hallo! Op zoek naar een Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis-boek geschreven door auteur Paul van Loon? Registreer u op onze website bank72.nl en download gratis boeken! Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis PDF te downloaden op onze website boek.tarotdenieuweordeni ... Foeksia en het spookhuis (e-Book) - Paul van Loon | Boeken.com ... . We raden u aan het boek van Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis PDF te downloaden op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis Tommie heeft last van nachtmerries over spoken. Foeksia ontdekt spoken in het bos. Ze besluit om de spoken een lesje te leren. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar. Ze lijkt op Foeksia. Maar het is Foeksia niet! Komt het door de spiegel? Foeksia brak hem. Nu heeft Foeksia alleen nog pech. En alle dieren zijn bang voor haar. Hoe kan dat? Een magisch zelfleesavontuur van Foeksia de miniheks....

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Loon
DIMENSIE
7,31 MB
BESTANDSNAAM
Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Foeksia de minheks. Spannend avontuur uit de bekende serie over de kleine heks, voor alle beginnende lezers.Tommie is bang voor spoken. Volgens Foeksia bestaan ze niet. Maar dan ontdekt ze een oud huisje in het Heksenbos. Door de kapotte ramen klinken vreemde geluiden. Zouden daar écht spoken wonen? Foeksia zal die spoken eens een lesje leren!

Wil je het boek lezen?Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Loon. Lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en het spookhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN