De Grijze Jager 10 - De keizer van Nihon-Ja

De Grijze Jager 10 - De keizer van Nihon-Ja - John Flanagan | Stml-tunisie.org

...naut wordt vermist. Maanden eerder was hij vertrokken naar het hof van de keizer van Nihon-Ja en daarna wordt er al snel niets meer van hem vernomen ... De keizer van Nihon-Ja - John Flanagan - 9789025753764 ... ... . Evanlyn maakt zich zorgen en gaat samen met Will, Halt en Alyss op onderzoek uit. De gebieden waar de Grijze Jagers, Halt en Will, zich inzetten om het onrecht te bestrijden, breiden zich steeds verder uit. Ditmaal belanden ze in het Verre Oosten waar hun vriend Arnaut vermist is. Arnaut was aan het hof van de Keizer van Nihon-Ja toen er een deel van de Senshi-clan in opstand kwam tegen de Keizer. Arnaut wordt vermist. Enkel ... De Grijze Jager 10 - De Keizer van Nihon-Ja - Leesboekenenmeer ... . Arnaut was aan het hof van de Keizer van Nihon-Ja toen er een deel van de Senshi-clan in opstand kwam tegen de Keizer. Arnaut wordt vermist. Enkele maanden geleden is hij vertrokken op een militaire missie naar het hof van de keizer van Nihon-Ja en daarna is er niets meer van hem vernomen. Evanlyn maakt zich zorgen en besluit met Will en Alyss op onderzoek uit te gaan. Aa Ook Alyss en Evanlyn willen hun steentje bijdragen, maar om goed te kunnen samenwerken zullen deze eeuwige rivales eerst hun eigen strijdbijl moeten zien te begraven. Zullen de vier vrienden de keizer van Nihon-Ja weer op de troon kunnen krijgen? Boekinformatie Schrijver: John Flanagan Titel: De keizer van Nihon-Ja Serie: De grijze jager #10 Bestel De keizer van Nihon-Ja van John Flanagan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd ... De Grijze Jager Categorie Boeken Nederlandse boeken Kinderboeken Leesboeken Leesboeken Leeftijd 10 tm 12 Verschijningsdatum 1/31/2013 Aantal pagina's 480 Formaat 212 x 146 x 46 mm....

INFORMATIE

AUTEUR
John Flanagan
DIMENSIE
4,51 MB
BESTANDSNAAM
De Grijze Jager 10 - De keizer van Nihon-Ja.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie De Grijze jager. Arnaut wordt vermist. Enkele maanden geleden is hij vertrokken op een militaire missie naar het hof van de keizer van Nihon-Ja en daarna wordt er al snel niets meer van hem vernomen. Evanlyn maakt zich zorgen en besluit met Will en Alyss op onderzoek uit te gaan.Aangekomen in Nihon-Ja blijkt Arnaut verstrikt te zijn geraakt in een politiek web. Leden van de Senshi, een kaste die gevreesd wordt om zijn vechtkunst, zijn in opstand gekomen tegen de keizer en Arnaut heeft ervoor gekozen om te blijven en de afgezette keizer bij te staan. Met de komst van Will breekt er een nieuw hoofdstuk aan. Samen staan ze voor de moeilijke taak om mannen te vinden die het durven opnemen tegen de behendige Senshi. Ook Alyss en Evanlyn willen hun steentje bijdragen, maar om goed samen te kunnen werken moeten deze eeuwige rivales eerst hun eigen strijdbijl zien te begraven.Zal het de vier vrienden lukken om de keizer van Nihon-Ja weer op de troon te krijgen?

Wil je het boek lezen?De Grijze Jager 10 - De keizer van Nihon-Ja in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Flanagan. Lezen De Grijze Jager 10 - De keizer van Nihon-Ja Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN