Naar school met Fiep

Naar school met Fiep - Fiep Westendorp | Stml-tunisie.org

...ht en Techniek in Den Bosch en daarna naar de Kunstacademie Rotterdam ... Naar school met Fiep - Fiep Westendorp - 9789021417165 ... ... . Rond die tijd kreeg ze ook haar eerste illustratieopdrachten. In 1952 begon Annie M.G Schmidt met de verhalen van Jip en Janneke in Het Parool. […] Fiep ouderapp: nu 3 maanden gratis. Online communiceren met de ouders? Fiep is nu tijdelijk 3 maanden gratis. Binnen 48 uur kunnen wij uw school inrollen en de ouders van uw school uitnodigen. Support. Hulp nodig? Ons support team staat altijd voor u (en de ou ... Fiep, de handige schoolapp voor ouders | Ziber Education ... . Support. Hulp nodig? Ons support team staat altijd voor u (en de ouders) klaar! Bel naar 0224 290 989 e-mail [email protected] of bereik ons via de chat! Naar school met Fiep, kartonboekje. Elke dag beginnen er nieuwe kleuters op de basisschool. In dit vrolijke kartonboek, met tijdloze illustraties van Fiep Westendorp, maak je kennis met het dagelijkse leven in de klas. Naar school met Fiep kartonboekje. Opslaan. Sluiten Boeken. Naar school met Fiep kartonboekje. 0 reviews. Uw review toevoegen Uw review toevoegen. €8,50. 3 op voorraad. 1-2 werkdagen De prachtige illustraties van Fiep Westendorp spreken tot de verbeelding van elk kind. En voor ons is het nostalgie! Dit ... Naar school met Fiep. Elke dag beginnen er nieuwe kleuters op de basisschool. In dit vrolijke kartonboek, met tijdloze illustraties van Fiep Westendorp, maak je kennis me...

INFORMATIE

AUTEUR
Fiep Westendorp
DIMENSIE
3,75 MB
BESTANDSNAAM
Naar school met Fiep.pdf

OMSCHRIJVING

Elke dag beginnen er nieuwe kleuters op de basisschool. In dit vrolijke kartonboek, met tijdloze illustraties van Fiep Westendorp, maak je kennis met het dagelijkse leven in de klas. Van tekenen, de fruithap en spelen in de poppenhoek tot voorlezen, overblijven en met de blokken bouwen. Met Fiep wordt de "grote school' iets om je op te verheugen!

Wil je het boek lezen?Naar school met Fiep in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fiep Westendorp. Lezen Naar school met Fiep Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN