De Herenclub

De Herenclub - Max Pam | Stml-tunisie.org

... richten; wekelijks zal hij zijn vrienden bijeen doen komen om aan te zitten aan een besloten en exquis diner ... bol.com | De herenclub, Max Pam | 9789035118065 | Boeken ... . Met de nodige kwaadaardigheid worden deze vrienden, in wie coryfeeen als Duisenberg, Van Mierlo, Van Dam, Veldman, Brugsma, Schat, Hofland, Nooteboom etc. te herkennen zijn, geportretteerd. De Herenclub Een satirische roman over het leven van Horus Mimir, een schrijver die volgens sommigen lijkt op Harry Mulisch. Een zedenschets van een gezelschap notabelen dat elke week in een restaurant bijeenkomt om op hoog niveau t ... bol.com | De herenclub, Max Pam | 9789035118065 | Boeken ... . Een zedenschets van een gezelschap notabelen dat elke week in een restaurant bijeenkomt om op hoog niveau te discussiëren over de grote vraagstukken van het leven. De proosten en gezworen broeders van de Ilustre Lieve Vrouwe Broederschap anno 2017 Collectie Museum het Zwanenbroedershuis, ... Gesloten herenclub de Zwanenbroeders zet na 700 jaar 'de luiken open' DE MEEST SEXY HERENCLUB VAN LIMBURG. Sexclub Limburg. Fazenda Club is een seksclub in Linne met sexy en opwindende dames om een leuk feestje mee te bouwen. Welkom bij Fazenda Club, de meest trendy en exclusieve seksclub in Limburg. De leden van De Herenclub dineerden op gezette tijden gezamenlijk; op het doek van Zeiler is het dessert zo te zien net achter de kiezen. We zien zittend van links naar rechts: Wim Duisenberg, Hans van Mierlo, Henk Hofland, Martin Veltman, de meester zelve ...

INFORMATIE

AUTEUR
Max Pam
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
De Herenclub.pdf

OMSCHRIJVING

Zoals Willem Paap in Vincent Homan de Tachtigers heeft beschreven, zo beschrijft Max Pam in De Herenclub een artistiek milieu dat geregeerd wordt door Horus Mimir, de grootste Nederlandse schrijver van deze eeuw.Kunstenaars, journalisten, politici, ondernemers en bankiers komen wekelijks in restaurant Osiris bijeen, waar de bekende televisiekok Joop Braakensiek voor hen een maaltje bijeenpureert. Horus Mimir is het absolute middelpunt van dit uitgelezen gezelschap. Zijn filosofische theorieën over de kosmos en over de zin van het bestaan maken de tafelgesprekken tot intellectuele exercities van het allerhoogste niveau. Hier spreekt, zo meent hijzelf en zo meent ook zijn omgeving, de gereïncarneerde Goethe.

Wil je het boek lezen?De Herenclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Pam. Lezen De Herenclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN