nijntje tovert kleuren een magisch badboek

nijntje tovert kleuren een magisch badboek - Dick Bruna | Stml-tunisie.org

... bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 'Nijntje tovert kleuren' is een badboekje en daarmee ook eerder badspeelgoed dan een goed boek ... Nijntje tovert kleuren, magisch badboekje 2+ / Dick Bruna ... ... . Dat vind ik op zich niet zo erg. De allerkleinsten mogen wat mij betreft op eender welke manier warm gemaakt worden om later zelf boekjes te lezen. Het boek is ook duidelijk voor hen gemaakt. Dat merk je wel aan de eenvoudige tekeningen. ISBN: 9789056476984 Auteur: Bruna, Dick Uitgever: Mercis Publishing B.V. NUR: 270 Indien beschikbaar: Inkijkexemplaar Als alle verrassingen zijn bekeken is het gewoon een leuk boekje om te bekijken tijdens de badderbeurt. ... Nijntje Tovert Kleuren - Een Magisch Badboek, Dick Bruna ... ... .V. NUR: 270 Indien beschikbaar: Inkijkexemplaar Als alle verrassingen zijn bekeken is het gewoon een leuk boekje om te bekijken tijdens de badderbeurt. De dikke pagina's slaan gemakkelijk om en mochten kindjes aan de pagina's sabbelen, dan is dat geen probleem. Als het badboek opdroogt worden de tekeningen weer gewoon wit. AFGELOPEN - Wij geven 1x 'nijntje tovert kleuren' weg! Nijntje tovert kleuren, magisch badboekje van Dick Bruna. Voor 13:00 besteld = direct verzonden Gratis verzenden va €50 Gratis inpakservice...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Bruna
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
nijntje tovert kleuren een magisch badboek.pdf

OMSCHRIJVING

De kleuren van de illustraties in dit badboek komen tevoorschijn als de pagina's van dit boek met water in aanraking komen. Doe als nijntje en tover ook kleuren tevoorschijn. Ook leuk om mee te spelen in bad of onder de douche.

Wil je het boek lezen?nijntje tovert kleuren een magisch badboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Bruna. Lezen nijntje tovert kleuren een magisch badboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN