Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 2: Haas in de put

Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 2: Haas in de put - Lida Dijkstra | Stml-tunisie.org

... Gebonden Reeksnaam De klas van mees Bok Categorie Boeken Nederlandse boeken Kinderboeken Leren lezen Leren lezen AVI leesniveau Start Leeftijd 6 tm 9 Verschijningsdatum 3/16/2015 Aantal pagina's 32 Formaat 231 x 159 x 10 mm Leren lezen met Kluitman : de klas van mees bok ... Bestel de klas van mees bok. haas in de put(Gebonden) van ... ... . pas op, big! Leren lezen met Kluitman : de klas van mees bok. haas in de put: Leren lezen met Kluitman : de klas van mees bok. pup gaat te ver: Leren lezen met Kluitman : de klas van mees bok. lam, je bent top! Leren lezen met Kluitman : de klas van mees bok. de hut van das: Leren lezen met ... In de serie Leren lezen met Kluitman verschijnen twee nieuwe titels over stoere Steffie die goed aansluiten ... de klas van mees bok. haas in de put de klas van mees b ... Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 2: Haas in ... ... . lam, je bent top! Leren lezen met Kluitman : de klas van mees bok. de hut van das: Leren lezen met ... In de serie Leren lezen met Kluitman verschijnen twee nieuwe titels over stoere Steffie die goed aansluiten ... de klas van mees bok. haas in de put de klas van mees bok. pup gaat te ver de ... De bestverkochte boeken: Lida dykstra. Lida Dykstra; Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 3: Pup gaat te ver Een nieuw boek voor kinderen uit groep drie! In de populaire serie 'Leren lezen met Kluitman' kan iedere beginnende lezer een boek vinden dat bij hem past. Elk boek heeft zijn eigen stijl door de verscheidenheid aan bekende auteurs en illustratoren. Dit voorjaar verschijnen er weer drie mooie nieuwe titels in deze serie. Een langverwacht vervolg, een vijfde deel in een goedlopende serie en ... Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd de klas van mees bok. haas in de put Haas wil graag een cadeau aan Mees Bok geven. Ze gaat in het bos op zoek. Een lekkere noot, een bloeiende tak? Als ze een hoge tak probeert te plukken, komt ze in een oude put terecht. Wat nu?...

INFORMATIE

AUTEUR
Lida Dijkstra
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 2: Haas in de put.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Leren lezen met Kluitman. de klas van mees bok. haas in de putHaas wil graag een cadeau aan Mees Bok geven. Ze gaat in het bos op zoek.Een lekkere noot, een bloeiende tak? Als ze een hoge tak probeert te plukken, komt ze in een oude put terecht. Wat nu?

Wil je het boek lezen?Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 2: Haas in de put in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lida Dijkstra. Lezen Leren lezen met Kluitman - De klas van mees bok 2: Haas in de put Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN