Foeksia De Miniheks - Foeksia en het Heksenfeest

Foeksia De Miniheks - Foeksia en het Heksenfeest - Paul van Loon | Stml-tunisie.org

...Wild, woest en vrolijk. Foeksia danst en springt ... Foeksia De Miniheks - Foeksia en het Heksenfeest - De ... ... . Maar dan verdwijnen alle kleuren. Het regent. De heksen huilen. Een lange, zwarte schaduw sluipt door het bos. Wie wil het Heksenfeest verpesten met een verdrietspreuk? Foeksia moet dit stoppen. Maar hoe? Een magisch zelfleesavontuur van Foeksia de miniheks. Het is Heksenfeest in het Heksenbos. Wild, woest en vrolijk. Foeksia danst en springt. Maar dan verdwijnen alle kleuren. Het regent. De heksen huilen. Een lange, zwart ... Foeksia en het Heksenfeest | Kinderboeken.nl ... . Het regent. De heksen huilen. Een lange, zwarte schaduw sluipt door het bos. Wie wil het Heksenfeest verpesten met een verdrietspreuk? Foeksia moet dit stoppen. Maar hoe? Een magisch zelfleesavontuur van Foeksia de miniheks. Onderdeel van de serie Foeksia de minheks.. Wakkabakkaboe! Het is Heksenfeest in het Heksenbos. Wild, woest en vrolijk. Foeksia danst en springt. Maar dan verdwijnen alle kleuren....

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Loon
DIMENSIE
10,75 MB
BESTANDSNAAM
Foeksia De Miniheks - Foeksia en het Heksenfeest.pdf

OMSCHRIJVING

Wakkabakkaboe!Het is Heksenfeest in het Heksenbos.Wild, woest en vrolijk.Foeksia danst en springt.Maar dan verdwijnen alle kleuren.Het regent.De heksen huilen.Een lange, zwarte schaduw sluipt door het bos. Wie wil het Heksenfeest verpesten met een verdrietspreuk?Foeksia moet dit stoppen.Maar hoe?

Wil je het boek lezen?Foeksia De Miniheks - Foeksia en het Heksenfeest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Loon. Lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en het Heksenfeest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN