Vriendjes

Vriendjes - Mies van Hout | Stml-tunisie.org

...t gevolgd door 308 personen op Pinterest ... Schooltv: Koekeloere - Samen spelen ... . Bekijk meer ideeën over Vriendjes, Sociale vaardigheden en Anti pesten. Vriendjes (Hardcover). Hoera! De monsterlijke vriendjes zijn nu ook verkrijgbaar in een handzame kartonnen editie.De kleurrijke monsters in dit boek... 13 nov. 2017 - Bekijk het bord 'Thema: Vriendjes' van jufliesje, dat wordt gevolgd door 267 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vriendjes, Sociale vaardigheden en Kleuterklas. Atelier vrolijke vilt vriendjes. Water ... Schooltv: Koekeloere - Samen spelen ... . Atelier vrolijke vilt vriendjes. Watermunt 12. 7909HA Hoogeveen . Kvk: 64879321. Btw: NL001195299B70. M: [email protected] . T: 0528265306 privé nr. Voor vragen zijn wij dagelijks via de mail bereikbaar [email protected] Hallo! Ik ben Koos Konijn. Wat leuk dat jij op mijn website komt kijken! Kom lekker spelletjes met me spelen of kom op vakantie bij mij! Vriendjes is een prentenboek dat niet mag ontbreken tijdens de Kinderboekenweek! Vriendjes is getekend door Mies van Hout en elke keer als ik daar een boek van laat zien en voorlees, geeft dat enorm veel inspiratie. Het verhaal is zo oud als de wereld: vrienden hebben het leuk met elkaar, maar zonder te weten waarom, krijgen ze ruzie. De vriendjes en speelsets komen tot leven door middel van vrolijke zinnetjes, liedjes, beweging, knipperende lichtjes en meer! D...

INFORMATIE

AUTEUR
Mies van Hout
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
Vriendjes.pdf

OMSCHRIJVING

Hoera! De monsterlijke vriendjes zijn nu ook verkrijgbaar in een handzame kartonnen editie.De kleurrijke monsters in dit boek zijn echte vriendjes. Daarom spelen en knuffelen ze met elkaar, maar ze klieren, vechten en huilen ook weleens. Dan hopen ze dat het snel weer goedkomt. Uiteindelijk kunnen ze er samen vrolijk om lachen.

Wil je het boek lezen?Vriendjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mies van Hout. Lezen Vriendjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN