Niemand zo aardig voor mij

Niemand zo aardig voor mij - Annie M.G. Schmidt | Stml-tunisie.org

...nd zo aardig voor mij M'n ouwe opa. Als ik me verveelde ging ik altijd naar hem toe Hij verzon een spelletje en nooit was hij te moe Van de dijk afrollen en m'n opa was de dijk Detectiefje spelen en m'n opa was het lijk ... Waarom vindt niemand mij aardig - Viva Forum ... . Refrein M'n opa, m'n opa. m'n opa In heel Europa ... Niemand zo aardig voor mij direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Zing mee met Mijn opa van Annie M.G. Schmidt. Deze versie werd uitgevoerd ter ere van het 125-jarig bestaan van het Concertgebouw. Samen naar de apies kijken, samen naar het strand en als je geluk had ging je samen na ... Niemand zo aardig voor mij (e-Book) - Annie M.G. Schmidt ... ... . Zing mee met Mijn opa van Annie M.G. Schmidt. Deze versie werd uitgevoerd ter ere van het 125-jarig bestaan van het Concertgebouw. Samen naar de apies kijken, samen naar het strand en als je geluk had ging je samen naar de brand, samen op het ijs en met een sleetje in de sneeuw, leeuwentemmer spelen en m'n opa was de leeuw. Altijd als we sa Niemand zo aardig voor mij | ISBN 9789021404585 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Niemand zo aardig voor mij staan de leukste columns, gedichten en verhalen voor wie iets liefs verdient. Samen naar de apies kijken, samen naar het strand en als je geluk had ging je samen naar de brand, samen op het ijs en met een sleetje in de sneeuw, leeuwentemmer spelen en m'n opa was de leeuw. Jij had het zo voor haar kunnen regelen dat ze gewoon kon blijven meespelen. Met jouw hulp en begeleiding had dit geen probleem hoeven zijn. En nu? Moeders tranen en een ijsje. Tja, daar gaat het niet beter van worden. Dat bevestigt haar alleen maar in haar onzinnige gedachte 'niemand vindt vindt mij aardig'. Niemand zo aardig voor mij de leukse column...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
Niemand zo aardig voor mij.pdf

OMSCHRIJVING

Samen naar de apies kijken, samen naar het stranden als je geluk had ging je samen naar de brand,samen op het ijs en met een sleetje in de sneeuw,leeuwentemmer spelen en m'n opa was de leeuw.Altijd als we samen waren hadden we plezier,stierenvechter spelen en m'n opa was de stier.In Niemand zo aardig voor mij staan de leukste columns, gedichten en verhalen voor wie iets liefs verdient.

Wil je het boek lezen?Niemand zo aardig voor mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen Niemand zo aardig voor mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN