Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest

Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest - Rob van Bavel | Stml-tunisie.org

... Ze worden bijgestaan door Noorach, een spiritueel leider die het einde van de Diepe Wereld heeft voorspeld en daaraan wil ontsnappen in een mysterieuze ark ... Het zwevende gewest | 't Vlaamsstripcentrum ... . Storm - De kronieken van Roodhaar 6.91 /10 #2092 81 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks. Titel ... Het zwevende gewest: 2018 5: Groen: alle uitgaves van dit album hebben een cover Oranje: bij sommige uitgaves ontbreekt de cover Roodhaar deel 4 - Het zwevende gewest | ISBN 9789088864155 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het zwevende gewest (Storm De kronieken van Roodhaar (4)) | Rob van Bavel, Romano Molenaar | ISBN: 9789088864162 | Kost ... Het zwevende gewest - Storm - De kronieken van Roodhaar 4 ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het zwevende gewest (Storm De kronieken van Roodhaar (4)) | Rob van Bavel, Romano Molenaar | ISBN: 9789088864162 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Het mysterieuze Zwevende Gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de Diepe Wereld waar het gevaar altijd op de loer ligt. Rijkelijk geïllustreerde dossier editie van het Stormalbum De kronieken van Roodhaar - Het zwevende gewest met daarin de totstandkoming van het vierde Roodhaar avontuur.. Naast het uitgebreide 16 pagina's tellende dossier staat natuurlijk ook het complete verhaal in deze uitgave waarvoor de tekst opnieuw werd geredigeerd. Het mysterieuze Zwevende Gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de Diepe Wereld waar het gevaar altijd op de loer ligt. Ze komen op het spoor van een verschrikkelijk wapen, dat Het mysterieuze Zwevende Gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de Diepe Wereld waar het gevaar altijd op de loer ligt. Ze komen op het spoor van een verschrikkelijk wapen, dat door een van de grootste vijanden van de ... Het mysterieuze zwevende gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de diepe wereld waar ze niet eerder zijn geweest. Zo komen ze op het spoor van een verschrikkelijk wapen, dat door een van de grootste...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob van Bavel
DIMENSIE
5,2 MB
BESTANDSNAAM
Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest.pdf

OMSCHRIJVING

Het mysterieuze Zwevende Gewest is in groot gevaar, maar niemand weet waar de dreiging vandaan komt. De ter dood veroordeelde Roodhaar en Kiley worden door de Mandat op verkenning uitgestuurd en reizen met hun gids Ginnes door delen van de Diepe Wereld waar het gevaar altijd op de loer ligt.Ze komen op het spoor van een verschrikkelijk wapen, dat door een van de grootste vijanden van de Mandat in gereedheid wordt gebracht. Zijn Roodhaar en Kiley op tijd om totale vernietiging te voorkomen?De kronieken van Roodhaar is de spectaculaire spin-off van Storm, die zich volledig afspeelt in de mysterieuze Diepe Wereld.

Wil je het boek lezen?Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob van Bavel. Lezen Storm De kronieken van Roodhaar 4 - Het zwevende gewest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN