Mijn Kleine Waanzin

Mijn Kleine Waanzin - Jan Brokken | Stml-tunisie.org

...n on-Hollandse familie die een oorlog met zich meedroeg ... Mijn kleine waanzin - Jan Brokken - 9789020412567 | Bruna.nl ... . In Mijn kleine waanzin beschrijft Jan Brokken aan de hand van persoonlijke lotgevallen een halve eeuw Hollandse geschiedenis. Het is het verhaal van een jeugd, van verwondering, liefde en de eerste aarzelende passen naar rebellie, van een dorp op de Zuid-Hollandse eilanden dat haar landelijke pracht verliest door de expansiedrift van de nabije havenstad. Mijn kleine waanzin van Jan Brokken sprakeloos Mijn k ... Atlas Contact Dit boek kan niet worden gevonden : Atlas ... ... . Mijn kleine waanzin van Jan Brokken sprakeloos Mijn kleine Waanzin Jan Brokken 2004 ISBN 90-450-0679- Er zijn boeken en schrijvers die je gelezen moet hebben, gewoon omdat het van je verwacht wordt. Mijn kleine waanzin is het meeslepende verhaal van een jeugd. Van geborgenheid die omslaat in huiver en angst. Van verwondering, liefde, rebellie. Van een tijdperk dat voor- en achteruit sprong, van veranderingen in geloof en hoop. Mijn kleine waanzin is het Hollandse relaas van een on-Hollandse familie die een oorlog met zich meedroeg. Geschreven bij Mijn kleine waanzin. Via "De vergelding" bij dit boek van dezelfde auteur gekomen. Totaal geen spijt van gehad, ook na dit boek gelezen te hebben, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Brokken
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Kleine Waanzin.pdf

OMSCHRIJVING

In Mijn kleine waanzin beschrijft Jan Brokken aan de hand van persoonlijke lotgevallen een halve eeuw Hollandse geschiedenis. Het is het verhaal van een jeugd, van verwondering, huiver, liefde en de eerste aarzelende passen naar rebellie, van een dorp op de Zuid-Hollandse eilanden dat haar landelijke pracht verliest door de expansiedrift van de nabije havenstad, van een tijdperk waarin geloofstwisten een einde maken aan de geborgenheid. Mijn kleine waanzin is een magistrale reis door het land van de herinnering.

Wil je het boek lezen?Mijn Kleine Waanzin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Brokken. Lezen Mijn Kleine Waanzin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN