Eten voor de kleintjes

Eten voor de kleintjes - Stefan Kleintjes | Stml-tunisie.org

...ar voor alle kinderen, of ze nu aan de borst of met een fles gevoed worden ... Eten voor de kleintjes - voor borst-en fleskinderen ... ... . Het is de nieuwe ... Geschreven bij Eten voor de kleintjes. Wat een geweldig boek is dit!!! Eigenlijk zou dit "verplichte" kost moeten zijn voor iedereen die zwanger is en daarna. Mijn dochtertje ( 10,5 mnd) eet sinds 4 maanden volgens deze methode en ze verbaasd hiermee "vriend en vijand"; alles lust ze, eten is geen strijd en haar motoriek is al zeer verfijnd. Eten voor de kleintjes. 7-3-2011 19-7-2015 ~ Anna. Om inspiratie op te d ... Eten voor de kleintjes | Boeken ... . Eten voor de kleintjes. 7-3-2011 19-7-2015 ~ Anna. Om inspiratie op te doen en meer te leren over suikervrij eten, krijg ik graag ideeën en tips van anderen. Een van de manieren om deze te krijgen, is het lezen van boeken over gezond eten. Eten voor de kleintjes (2005) van borst tot boterham In Eten voor de kleintjes helpt Stefan Kleintjes om kinderen van 0 tot 4 jaar vaste voeding te leren eten. Het boek leert ouders hoe baby's geheel zelfstandig nieuwe vaste voeding kunnen pakken, kauwen, eten en verteren. En dat alles in combinatie met borstvoeding en zonder het eten te prakken of te pureren. 50 aanbiedingen in mei -B...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Kleintjes
DIMENSIE
7,45 MB
BESTANDSNAAM
Eten voor de kleintjes.pdf

OMSCHRIJVING

Stefan Kleintjes helpt ouders al 40 jaar om kinderen van 0 tot 4 jaar zelf te leren eten. In deze nieuwe editie van Eten voor de kleintjes is ook aandacht voor moeders die geen of gedeeltelijk borstvoeding geven. Een op de drie moeders stopt namelijk na drie maanden met borstvoeden. Dankzij de nieuwe editie is de succesvolle Kleintjes-methode nu ook voor deze snel groeiende groep ouders toepasbaar.

Wil je het boek lezen?Eten voor de kleintjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Kleintjes. Lezen Eten voor de kleintjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN