Soms priemt een lichtstraal 2 - Lucas student

Soms priemt een lichtstraal 2 - Lucas student - Tom Zijlstra | Stml-tunisie.org

... aan de orde. Lucas is het alter ego van de schrijver, die vóór zijn pensionering medicus en later ziekenhuisbestuurder was ... Amazon.it: Soms priemt een lichtstraal Deel I Lucas ... ... . Hierboven staan de covers van de delen 1 'Lucas scholier', 2 'Lucas student' en 3 'Lucas dokter' van mijn romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal'.De boeken kwamen uit in 2013 en 2014. Ze zijn te koop in de boekhandels en online. Klik op de coverfoto's hierboven voor informatie. Auteur: Tom Zijlstra, Prijs: € 19,95, ISBN/ISBN13: 9789065235626, Categorie: Boek, In de romancyclus 'Soms priemt een lic ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... . Auteur: Tom Zijlstra, Prijs: € 19,95, ISBN/ISBN13: 9789065235626, Categorie: Boek, In de romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal' beschrijft Tom Zijlstra de volwass... Deel 1 van mijn romantrilogie "Soms priemt een lichtstraal" verscheen op 2 mei 2013. Vanaf 19 oktober 2011 schreef ik aan een lijvige romancyclus. Een trilogie die "Soms priemt een lichtstraal" heet. Een jaar later, op 17 oktober 2012, was het manuscript af. De drie delen heten 'Lucas scholier', 'Lucas student' en 'Lucas dokter'. Buy Soms priemt een lichtstraal II: lucas student (Soms priemt een lichtstraal (2)) 01 by Tom Zijlstra (ISBN: 9789065235626) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In de romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal' beschrijft Tom Zijlstra de volwassenwording van Lucas in de roerige jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Het is de tijd van flower power, studentenopstanden en vrije liefde. 'Het persoonlijke is politiek' is een adagium uit die jaren. Deel II: Lucas student Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. In de romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal' beschrijft Tom Zijlstra de volwassenwording van Lucas in de roerige jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Het is de tijd van flower power, studentenopstanden en vrije liefde. 'Het persoonlijke is politiek' is een adagium uit die jaren. Deel III: Lucas dokter In dit derde deel van de cyclus raakt Lucas, na een mislukking in de psychiatrie, verzeild ... In de romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal' beschrijft Tom Zijlstra de volwassenwording van Lucas in de roerige jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Het is de tijd van flower power, studentenopstanden en vrije liefde. 'Het persoonlijke is politiek' is... De romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal' is een openhartige evocatie van opgroeien in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. De cyclus bestaat dus uit drie delen: 'Lucas scholier', 'Lucas... Soms priemt een lichtstraal. Lucas dokter . Lucas scholier . Lucas student . Uitgevers Aspekt B.V., Uitgeverij, Vrije Uitgevers, De. Top 33. Ondergronds LvG De vlind...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Zijlstra
DIMENSIE
3,22 MB
BESTANDSNAAM
Soms priemt een lichtstraal 2 - Lucas student.pdf

OMSCHRIJVING

In de romancyclus 'Soms priemt een lichtstraal' beschrijft Tom Zijlstra de volwassenwording van Lucas in de roerige jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Het is de tijd van flower power, studentenopstanden en vrije liefde. 'Het persoonlijke is politiek' is een adagium uit die jaren. In dit tweede deel van de cyclus komen de latere studentenjaren van Lucas aan de orde: de co-assistentschappen in verschillende ziekenhuizen, zijn deelname aan de Utrechtse Muurkrantorganisatie en de verwording van de radicale studentenvoorhoede. De hoofdpersoon, nooit erg gelukkig in zijn omgang met het andere geslacht, ontmoet er zijn grote liefde. Een liefde die behoorlijk op de proef gesteld wordt.Niemand weet op jonge leeftijd wie hij of zij zal worden. Daarom heeft dit boek de lezers van alle generaties veel te bieden. Voor de een herleeft een verloren wereld, voor de ander laat het zien hoe eenmaal gemaakte leuze doorwerken in de rest van het leven. Herkenbaar, ontroerend en meeslepend.

Wil je het boek lezen?Soms priemt een lichtstraal 2 - Lucas student in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Zijlstra. Lezen Soms priemt een lichtstraal 2 - Lucas student Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN