Zomer & Zee Haaksels

Zomer & Zee Haaksels - none | Stml-tunisie.org

... & Lente Haaksels.. Het boekje bevat 10 patronen van een vrolijke paasslinger tot mooie lentesjaal en van schattig schaapje tot prachtig plantenpotje ... Zomer & Zee Haaksels (met afbeeldingen) | Walvis knutselen ... ... . Zomer & Zee Haaksels is het derde haakboekje in een reeks van vier boekjes speciaal voor het goede doel, de Esther Vergeer Foundation. Het boekje is gemaakt door Freubelweb in samenwerking met de volgende bekende haaksters Tessa van Riet-Ernst, Amilishly Design, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, Huis&Haak, CutiePie Designs, Yarn and Gingertea, Haak by Daphne. Zomer & Zee Haaksels. Precies op 21 juni kwam het boekje uit, Zomer & Zee Haaksels. Een perfecte datum voor een zomers haakboekje! Ik had het al va ... Zomer & Zee Haaksels - Breiclub.nl ... . Zomer & Zee Haaksels. Precies op 21 juni kwam het boekje uit, Zomer & Zee Haaksels. Een perfecte datum voor een zomers haakboekje! Ik had het al van te voren besteld en het kwam een paar dagen later binnen. Zomer & Zee Haaksels is het derde haakboekje in een reeks van vier boekjes dat wordt gemaakt voor de Esther Vergeer Foundation. In het boekje vind je, naast mijn patroon, leuke patronen van Tessa van Riet-Ernst, Amilishly Design, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, ... Zomer & Zee Haaksels Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Loes, bekend van Freubelweb, of ik een ontwerp wou maken voor het nieuwe boek dat op 21 juni uit komt. En ja, dat wou ik zeker wel! De opbrengst van deze boekenreeks gaat naar de Eshter Vergeer Foundation, kinderen met een lichamelijke beperking 'gewoon' laten sporten. In het boekje Zomer & Zee Haaksels is alweer het derde boekje uit de reeks van vier boekjes voor de Esther Vergeer Foundation. In het boekje staan projecten als Koos Krab, Walter Walvis en Little Mermaid, maar ook een hippe strandtas, een mooie zomerse etui met flamingo's erop en ovenwanten...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,50 MB
BESTANDSNAAM
Zomer & Zee Haaksels.pdf

OMSCHRIJVING

Zomer & Zee Haaksels bevat 10 haakpatronen die door bekende Nederlandse haaksters zijn ontworpen. Van Koos de Krab tot Walter Walvis en van een trendy strandtas tot een hippe etui met flamingo's. Zomer & Zee Haaksels is een boekje waardoor de zon vanzelf gaat schijnen en waarmee je bovendien de Esther Vergeer Foundation steunt!

Wil je het boek lezen?Zomer & Zee Haaksels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Zomer & Zee Haaksels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN