Vochtige streken

Vochtige streken - Charlotte Roche | Stml-tunisie.org

... is punk in filmvorm, het gaat tegen alle taboes en vastgestelde principes in, maar doet dat met een flinke dosis humor ... Vochtige streken - 5-2-2016 - TVblik ... . Vochtige streken 105:00 Aflevering 5 feb 2016, 22:25 Wonderbaarlijk portret van een vrouw die probeert haar levenshonger te stillen, de frustraties over haar ouders een plaats te geven en haar obsessie met andermans smetvrees tot het uiterste drijft. Vochtige Streken kijken? Nu online bij Pathé Thuis vanaf 2,99. Helen houdt van experimenteren met seks en vindt het belang van persoonlijke hygiëne zwaar overschat. Zo shockeert z ... VOCHTIGE STREKEN (Feuchtgebiete) - Contactfilm ... . Helen houdt van experimenteren met seks en vindt het belang van persoonlijke hygiëne zwaar overschat. Zo shockeert ze haar omgeving en tergt ze haar ouders, terwijl ze eigenlijk alleen maar wil dat ze weer bij elkaar komen. De roman 'Vochtige Streken van Charlotte Roche, een Britse presentatrice en schrijfster woonachtig in Duitsland, verscheen in 2008. Roche schreef haar boek als een reactie op de reclames voor schoonheidsproducten die ze overal om zich heen zag. Volgens Roche voeren vrouwen constant een strijd tegen hun eigen lichaam. Alternatieve titels: Vochtige Streken | Wetlands mijn stem. 2,97 (134) 134 stemmen . Duitsland Komedie / Drama 105 minuten geregisseerd door David Wnendt met Carla Juri, Axel Milberg en Meret Becker De 18-jarige Helen Memel ligt op de proctologische afdeling van een ziekenhuis. Ze wacht op een operatie ... De roman 'Vochtige Streken van Charlotte Roche, een Britse presentatrice en schrijfster woonachtig in Duitsland, verscheen in 2008. Roche schreef haar boek als een reactie op de reclames voor schoonheidsproducten die ze overal om zich heen zag. Volgens Roche voeren vrouwen constant een strijd tegen hun eigen lichaam. In Vochtige streken komen de laatste tabo...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlotte Roche
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Vochtige streken.pdf

OMSCHRIJVING

Charlotte Roche schreef met Vochtige streken een uitgesproken roman, met in de hoofdrol een even openhartige als kwetsbare heldin. Vooruitstrevend en expliciet, maar ook dapper en ontroerend.‘Hygiëne wordt door mij met een kleine letter geschreven.’Na een mislukte poging om haar intieme delen te scheren, ligt de achttienjarige Helen op de afdeling interne geneeskunde van het Maria Bijstand Ziekenhuis. Ze koestert de hoop dat haar gescheiden ouders aan haar ziekbed nader tot elkaar komen en met dit doel voor ogen probeert zij haar verblijf in het ziekenhuis zo lang mogelijk te rekken. Omgeven door medische instrumenten en zoemende machines overdenkt ze op onverbloemde wijze de uitzonderlijke gaven van het vrouwelijk lichaam. In Vochtige streken komen de laatste taboes van ons tijdperk aan bod. Moedig, radicaal en provocatief rebelleert Charlotte Roche tegen hygiënegekte, de steriele esthetiek van de vrouwenbladen en de gestandaardiseerde omgang met seksualiteit en het vrouwelijk lichaam.Vochtige streken heeft in Duitsland veel opschudding veroorzaakt en een debat over de vrouwelijke seksualiteit op gang gebracht. Al binnen enkele maanden na verschijning gingen er van deze spraakmakende roman meer dan zevenhonderdduizend exemplaren over de toonbank.

Wil je het boek lezen?Vochtige streken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlotte Roche. Lezen Vochtige streken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN