Lawinegevaar

Lawinegevaar - Suzanne Vermeer | Stml-tunisie.org

...Lawinegevaar. Onderdeel van de serie Winterthrillers - Suzanne Vermeer ... 'Lawinegevaar' bij CS: deel omgeving afgezet | Sneeuwval ... ... . "Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol... Als je deze dagen in Oostenrijk gaat (toer)skiën, moet je in bijna het gehele land goed opletten. In grote delen van het land is er groot lawinegevaar. Verse sneeuw op grote hoogte hechten slecht aan de oude lagen sneeuw.Boven de 1800 meter in het noordoosten van Oostenrijk is het lawinegevaar 4. (1 is geen gevaar, 4 is groot lawinegevaar). Om te kijken of er in j ... Lawinegevaar van Suzanne Vermeer | Boek en recensies ... ... . (1 is geen gevaar, 4 is groot lawinegevaar). Om te kijken of er in jouw skigebied Lawinegevaar is iets waar elke wintersporter zich bewust van moet zijn. Hier kun je meer lezen over lawines en de veiligheidsmaatregelen die je kunt treffen: van lawinepreventie tot tools voor wie off-piste gaat skiën. Lawinegevaar. Suzanne Vermeer. Delen: Delen: Mid-price 9,99 Pocket 8,99 E-book 6,49 Luisterboek 9,49. 6,49. Advocate Chantal Donkers moet tegen wil en dank de zorg voor haar nichtje Fenna op zich nemen. Alsof dat niet moeilijk genoeg is, lijkt Fenna's moeder ook nog in de problemen te zitten. Wintersportgebieden in de Alpen kampen al enkele dagen met lawinegevaar en hevige sneeuwval. Veel skiliften zijn gesloten en enkele vakantieplaatsen zijn geëvacueerd uit vrees voor lawines. Lawinegevaar. Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol strafrechtadvocate na het winnen van een spraakmakende zaak die veel media-aandacht genereert. Ineens hoort ze bij 'de groten' en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma's. Dat de roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.Om even te ontsnappen aan ... Lawinegevaar - Suzanne Vermeer. Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Vermeer
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Lawinegevaar.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Winterthrillers - Suzanne Vermeer. "Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol strafrechtadvocate nahet winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat deze roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’Een heerlijke a href=""https://www.bol.com/nl/serie/winterthrillers-suzanne-vermeer/9200000068278910/""winterthriller/a van Suzanne Vermeer met een strakke spanningsboog en een verrassend plot."

Wil je het boek lezen?Lawinegevaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Vermeer. Lezen Lawinegevaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN